• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 8-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Update 8-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Konijnenhok zonder ren

Konijnenhok zonder ren

Ben je op zoek naar een konijnenhok welke alleen dient als rustplek en loopt jouw konijn verder gewoon los? Een konijnenhok zonder ren kan dan een goede keus zijn wanneer je op zoek bent naar een hok dat niet al te veel ruimte inneemt. Op Huisdierplezier.nl vind je het konijnenhok zonder ren in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen uit een compact konijnenhok zonder ren, maar er zijn ook hokken met twee verdiepingen. Bekijk het assortiment en ontdek alle mogelijkheden!

Wanneer kies ik voor een konijnenhok zonder ren?

Een konijn heeft veel beweging nodig en rent graag lekker rond buiten. Als jouw konijntje veel uit het hok wordt gehaald om vervolgens rond te kunnen lopen dan is een konijnenhok zonder ren zeker een mogelijkheid. Dit hok neemt niet veel ruimte in beslag waardoor het ook prima past in kleinere tuinen en buitenruimtes. Mocht je je konijn niet veel los laten, dan raden we een buitenhok met ren aan zodat je konijn zelf naar buiten kan gaan om te bewegen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een losse konijnenren, dan heeft je konijntje toch nog de ruimte om te bewegen.

Er zijn ook varianten van het konijnhok zonder ren verkrijgbaar waarin twee konijnen kunnen. Door middel van een afscheidingswand en/of verschillende verdiepingen kun je de konijnen eenvoudig van elkaar scheiden wanneer er een bijvoorbeeld ziek is of wanneer ze toch niet helemaal goed samengaan. Ook kun je natuurlijk een losse ren plaatsen aan het verblijf.

Konijnenhok zonder ren online bestellen

Heb jij besloten welk konijnenhok zonder ren de beste koop is voor jouw konijn? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen. Plaats het konijnenhok zonder ren in je winkelmandje, voeg eventueel leuke konijnen accessoires of konijnen speelgoed toe om het verblijf compleet te maken en rond de bestelling af. Bij het product zelf en in het besteloverzicht vind je de levertijd per product. Indien je voor 17.00 uur bestelt, heb je je konijnenhok zonder ren vaak al de volgende werkdag in huis. Wacht niet langer en gun jouw konijn het beste konijnenhok zonder ren! Bestel bij je online dierenwinkel.

Menu