• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Konijnenhok luxe

Groot en Luxe konijnenhok kopen voor jouw konijn?

Ben je op zoek naar groot konijnenhok voor jouw konijn, het perfecte konijnenhok voor een koppel konijnen of zelfs een luxe verblijf voor een konijnengroep? Dan ben je bij Huisdierplezier aan het juiste adres. Onze eigen productie verblijven worden geproduceerd in eigen werkplaats door ervaren timmermannen. Door onze enthousiasme en kennis van konijnen te combineren met de handigheid van onze timmermannen hebben wij een aantal verblijven geselecteerd welke wij aanbieden vanuit onze voorraad. Deze verblijven kunnen wij vaak binnen 6 werkdagen bij je afleveren. Ook is het mogelijk om zelf jouw ideale konijnenhok te ontwerpen. Speel jouw wensen en ideeën naar ons door en we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Zo komen we samen op het perfecte konijnenhok voor jouw geliefde dieren!

Voordelen

Ruimte - Een van de belangrijkste voordelen welke een groot konijnenhok jouw konijnen biedt is ruimte! Konijnen zijn energieke dieren en moeten voor een goede gezondheid dagelijks voldoende beweging hebben. Een luxe konijnenhok met grote ren geeft jouw konijnen deze ruimte. Naast een ruim slaaphok voor de konijnen  beschikken onze konijnenhokken over een ruime uitloop ren waar jouw konijn zijn pootjes perfect kan strekken! 

Duurzaamheid- De verblijven uit onze Voldux collectie worden vervaardigd uit degelijke, stevige en duurzame materialen. Zo zijn deze konijnenhokken voor buiten voorzien van een stevig houten frame, bewerkt met rabat en afgewerkt met degelijk hang en sluit werk. De verblijven voor konijnen zijn tevens voorzien van dakleer wat voorziet in een goede afwatering op het verblijf. Dit resulteert in een levensduur van onze konijnenverblijven tot wel 15 jaar! 

Onderhoudsvrij - Onze grote konijnenhokken worden gemaakt van geïmpregneerd rabathout of douglas. Dit hout is onder druk behandeld waardoor het bestand is tegen weersinvloeden zoals regen en felle zon. Dit beschermd niet alleen de dieren maar zorgt er ook voor dat deze konijnenhokken in tegenstelling tot standaard hokken niet behandeld hoeven te worden. Geen jaarlijkse beitsbeurt of lakbehandeling meer! Naast een schoonmaakbeurt aan de binnenzijde zijn deze verblijven onderhoudsvrij! 

Veiligheid -  In onze luxe konijnenhokken wordt gebruik gemaakt van stevig zilverkleurig gaas met een maas van 13 x 13 cm en een draaddikte van 0.8 mm. Heb jij een echte knager in huis? Dan is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een dikkere draaddikte. Ook is het mogelijk het verblijf van de onderzijde te beschermen voor bijvoorbeeld roofdieren. Zo heb je naast een stevig en degelijk verblijf ook een veilig onderkomen voor jouw dieren.

Veel mogelijkheden - Omdat onze verblijven zelf worden geproduceerd is er veel mogelijk! Wij denken graag mee aan jouw droomproject. Ook kunnen wij je tips en adviezen geven voor het creëren van het perfecte konijnenhok voor jou en jouw konijnen. Zo kunnen we bekijken wat de meest ideale indeling is voor jouw konijnenhok, wat de beste afmetingen zijn en hoe we het verblijf perfect kunnen laten passen in jouw tuin. Want onze verblijven zijn niet alleen functioneel maar moeten ook een aanwinst zijn voor je tuin! 

Konijnenren

Naast een goed, duurzaam en onderhoudsvrij konijnenhok produceren wij ook konijnenrennen. Een konijn moet naast een goede verzorging voldoende beweging  krijgen voor een goede gezondheid. Mede hierdoor raden wij aan om konijnen altijd te voorzien van voldoende ruimte. Deze ruimte kun je eenvoudig creëren met het gebruik van een konijnenren. Ben jij op zoek naar een grote volledig gesloten konijnen ren voor buiten of wil je graag een ren plaatsen aan jouw huidige konijnenverblijf? Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden! Ook voor binnen konijnen kunnen wij je helpen bij je zoektocht naar een stevige konijnenren voor binnen. 

Zelf ontwerpen?

Naast onze voorraad modellen van grote en luxe konijnenhokken is het ook mogelijk om zelf een konijnenhok te ontwerpen. Zo hebben wij in opdracht van onze klanten verschillende mooie verblijven mogen leveren voor konijnen. Wil je graag jouw ideeën bespreken, de mogelijkheden bekijken of kennis maken met onze voorraad modellen? Kom dan gerust eens bij ons langs, wij zijn benieuwd naar jouw wensen en de koffie staat klaar!

Showroom

Neem voor je komst even telefonisch contact met ons op, zo kunnen we met zekerheid zeggen dat de juiste persoon aanwezig is. De openingstijden van onze showroom:

Maandag t/m Vrijdag :  09:00  tot 17:00 uur

✓ Onderhoudsvrij ✓ Duurzaam ✓  Luxe

 

Menu