• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Konijnenmandje

Konijnenmandje

Houd jij jouw konijnen ook gezellig in huis? Dan is een fijn konijnenmandje een artikel dat niet kan missen! Je wil natuurlijk dat jouw konijnen relaxplekjes in huis hebben waar ze zich veilig voelen en lekker een dutje kunnen doen. Er zijn heerlijk zachte konijnenmandjes en leuke konijnensofa’s verkrijgbaar. Plaats ze op meerdere plekken in huis en laat jouw konijnen genieten!

Natuur, Konijn, Bunny, Pluche, White, Bianca

Verschillende konijnenmandjes

In ons assortiment vind je 3 verschillende soorten konijnenmandjes die geschikt zijn voor konijnen die binnen in huis gehouden worden. Konijnenmand Clavio, Konijnenmand Dotties en Konijnensofa Anna. Let op, als de konijnen er aan gaan knagen kunnen deze konijnenmandjes wel kapot gaan.

Konijnenmand Clavio
Konijnenmand Clavio is verkrijgbaar in verschillende maten. Het konijnenmandje is gemaakt van heerlijk zacht pluche en heeft aan de buitenzijde een leuke print. De konijnen kunnen hier heerlijk in wegkruipen en relaxen omdat het konijnenmandje een dikke hoge rand heeft.

Konijnenmand Dotties
Dit heerlijke zachte konijnenmandje heeft ook dikke hoge randen die zorgen voor een geborgen gevoel. Het konijnenmandje is grijs van kleur en heeft een rand met een bolletjes print wat soort voor een leuk effect. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Konijnensofa Anna
Wil jij iets speciaals voor jouw konijnen? Dan is een konijnensofa iets voor jou! Deze leuke sofa is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en 2 verschillende afmetingen. Er ligt een zacht kussentje in waar de konijnen fijn op kunnen liggen en de hogere randen zorgen voor een veilig gevoel.  

Konijnensofa

Een konijnenmandje kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuk konijnenmandje gevonden voor jouw konijn? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw konijn snel genieten van een heerlijk konijnenmandje! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een konijnenmandje, dan kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor nog veel meer konijnenartikelen dan alleen maar mandjes en huisjes. Denk daarbij ook aan konijnenhokken, heerlijke konijnensnacks en leuk konijnenspeelgoed!

Wil jij meer te weten komen over konijnen? Dan kun je ook eens onze konijnenblogs lezen: Veel gestelde vragen over konijnen, Een konijn en een cavia samen? en Hoe verzorg je een konijn?

Menu