• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Konijnenhuisje

Konijnenhuisje

Vinden jouw konijnen het fijn om zich te verstoppen en ergens helemaal in weg te kunnen kruipen? Dan is een konijnenhuisje ideaal voor jouw binnen konijnen. Een konijnenhuisje is toch net wat anders dan een mandje. In een konijnenhuisje voelen konijnen zich veilig en geborgen en kunnen ze ultiem relaxen. Dus heb jij binnen konijnen? Plaats dan een mooi konijnenhuisje op een plek waar de konijnen graag komen.

Konijntje, Konijn, Huisdier, Wit Konijn, Dierlijke

Verschillende konijnenhuisjes

In ons assortiment vind je verschillende konijnenhuisjes. We hebben het konijnenhuisje Jenny, konijnenhuisje Jenz, konijnenhuisjes Jinx, konijnenhuisje Iglo Clavio en Konijnenhuisje Snoozebay. Let op, al deze konijnenhuisjes kunnen kapot als er aan geknaagd wordt.

Konijnenhuisje Jenny en Jenz
Deze konijnenhuisjes zijn hetzelfde maar verschillen in grootte. Het is een leuk houten schuilhuisje voor konijnen. Het huisje is zo ontworpen dat het perfect in een hoek geplaatst kan worden.

Konijnenhuisje Jinx
Konijnenhuisje Jinx is volledig gemaakt van kunststof waardoor het makkelijk schoon te maken is. Het is een fijn holletje waar het konijn heerlijk in het donker weg kan kruipen.

Konijnenhuisje Iglo Clavio
Als je een heerlijk zacht konijnenhuisje wil voor je konijnen is de Iglo Clavia perfect! Dit konijnenhuisje is gemaakt in de vorm van een tentje en heeft een leuke print aan de buitenzijde.

Konijnenhuisje Snoozebay
Konijnenhuisje Snoozebay is een box waar het konijn zowel bovenop als in kan kruipen. Als het konijn toe is aan een rustmomentje is dit een heerlijke plek om te relaxen.

Konijnenhuisje Snoozebay

Een konijnenhuisje kopen bij Huisdierplezier

Als je een leuk konijnenhuisje gevonden hebt kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw konijn in zijn of haar konijnententje relaxen! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een konijnenhuisje, dan kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor nog veel meer konijnenartikelen dan alleen maar mandjes en huisjes. Denk daarbij ook aan konijnenhokken, heerlijke konijnensnacks en leuk konijnenspeelgoed!

Wil jij meer te weten komen over konijnen? Dan kun je ook eens onze konijnenblogs lezen: Veel gestelde vragen over konijnenEen konijn en een cavia samen? en Hoe verzorg je een konijn?

Menu