• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hooi

Hooi

Een van de belangrijkste producten voor uw knaagdier is hooi. Hooi bestaat voor het overgrote deel uit gedroogd gras en verschillende plantsoorten. De eigenschappen van hooi zijn ideaal omdat het vol zit met eiwitten en andere licht verteerbare voedingsvezels. Die er voor zorgen dat uw knaagdier in optimale conditie blijft. Hooi is een gezonde manier om de dagelijkse voedingsbehoefte van uw knaagdier te vervullen.

Het verschil tussen hooi en stro

Veel mensen denken dat hooi en stro hetzelfde zijn, maar niets is minder waar. Tussen hooi en stro zitten grote verschillen. Hooi is in de basis gedroogd gras dat door middel van zonlicht gedroogd is tot het fijne voedingsproduct dat wij nu kennen en voeren aan onze knaagdieren. Stro bestaat uit een mix van gedroogde stengels en heeft een wat fellere kleur dan hooi. Stro heeft een zwaardere structuur dan hooi, omdat het gemaakt wordt van zwaarder materiaal. Stro is uitermate geschikt als isolatie materiaal voor uw konijnenhok, Het belangrijkste verschil is dat hooi gebruikt wordt als voedinsgmiddel en stro als isolatiemateriaal voor het slaapvertrek.

Huisdierplezier

Het is bij Huisdierplezier mogelijk om te betalen met onder andere de volgende mogelijkheden: Ideal, creditcard en ook met Afterpay. Mocht u achteraf toch niet helemaal te vreden zijn met uw aankoop is het mogelijk om binnen 14 dagen de order te retouneren. Bij Huisdierplezier besteden wij veel aandacht aan het continue verbeteren van onze producten en service. Wij bieden alleen a-kwaliteit producten aan van leveranciers waar wij voor de volle 100% in geloven en achterstaan. Met een assortiment van meer dan 20.000 artikelen zit er altijd wel een product bij dat past bij uw wensen.

 

Menu