• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Knaagdier Looprad

Knaagdier Looprad

Een knaagdier looprad is iets wat je niet kunt missen in je knaagdierkooi. Knaagdieren hebben namelijk best veel energie en worden soms in een kleinere kooi gestopt waar ze deze energie niet kwijt kunnen. Het rennen in een knaagdier looprad helpt op deze energie kwijt te raken. Het plaatsen van een knaagdier looprad is daarom van essentieel belang. Ook is het goed om knaagdieren bezig te houden door ze knaaghout aan te bieden en misschien andere leuke knaagdier speeltjes zodat ze zich niet gaan vervelen in de kooi.

Verschillende soorten knaagdier loopradjes

Natuurlijk zijn er verschillende knaagdier loopradjes verkrijgbaar. Knaagdieren verschillen nogal in grootte en het is daarom ook belangrijk om de juiste maat knaagdier looprad te bestellen voor jouw knaagdier. Ook hebben wij verschillende knaagdier loopradjes met verschillende materialen in ons assortiment. Zo hebben we knaagdier loopradjes van hout en knaagdier loopradjes van kunststof. Bij beide soorten materialen is het mogelijk dat de knaagdieren ze kapot knagen. Biedt ze daarom voldoende ander knaagmateriaal aan om dit te voorkomen.

Een knaagdier looprad kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuk en praktisch knaagdier looprad gezien? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat jouw knaagdiertje snel kan genieten van zijn of haar nieuwe knaagdier looprad. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een knaagdier looprad kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Naast een knaagdier looprad kun je bij ons terecht voor veel knaagdierspeelgoed, leuke knaagdierhuisjes en mooie knaagdierkooien!

Vind jij het leuk om alles te weten te komen over knaagdieren en hou je van lezen? Dan is het misschien ook leuk om eens onze knaagdier blogs te lezen: De Roborovski DwerghamsterSoorten cavia’s en Hoe verzorg je een hamster?

Menu