• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Relinde - 9
Pluspunten
"Leuke originele spullen Snel bezorgd."
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Gratis houtvezel bij aanschaf van een hamsterkooi tot en met 27 mei!!    Bekijk

ACTIE


Gratis houtvezel bij aanschaf van een hamsterkooi tot en met 27 mei!

Bekijk

Voerbak

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Voerbak konijn online bestellen

Op Huisdierplezier.nl vind je een fantastische voerbak konijn voor een leuke online prijs. Een voerbak konijn heeft iedere dierenvriend die een konijn heeft nodig. Een voerbak konijn is aan de ene kant gezonder voor het beestje omdat zijn voedsel niet in aanraking komt met dingen die dit kunnen vervuilen, zoals uitwerpselen. Een voerbak konijnen is ook handig om het eten op één plek te houden zodat andere dieren hier niet op af komen. Denk bijvoorbeeld aan vogels, die ook gek zijn op bepaalde ingrediënten in konijnenvoer. Kortom, een voerbak konijn is iets dat je nodig hebt.

Voerbak konijn op Huisdierplezier.nl

Huisdierplezier.nl heeft de ideale voerbak konijn in huis. We hebben verschillende soorten die je bij ons kan bestellen. Een paar op een rij:

 • De Northmate
  Deze voerbak is niet alleen voor konijnen fantastisch, maar ook voor andere huisdieren als honden en katten. De Northmate is namelijk een interactieve voerbak speciaal ontworpen voor dieren om hun verzamel- en jachtinstincten te bevorderen. Het eten moeten ze namelijk opsporen in de voerbak. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Op de site staat een filmpje over de Northmate.

 • Voerbak konijn zink
  Dit is een eenvoudige voerbak konijn die ontzettend schattig is gemaakt. Bovendien is dit halfronde voerbak konijn eenvoudig te plaatsen in het hok en ook eenvoudig uit te nemen. Simpel, elegant en makkelijk in gebruik.

 • Groentekorf metaal
  Wil je van de voerbak konijn een leuke uitdaging maken? Dan is de groentekorf van metaal een fantastische voerbak konijn. De groente wordt in de korf gedaan en deze wordt ergens aan opgehangen. Op deze manier is de voerbak konijn naast een manier om te eten, tegelijkertijd een leuke methode voor jouw konijn om te bewegen.

Bestellen en bezorgen

Dit soort voerbakken bestel je via ons snel en eenvoudig online. Wij zorgen er voor dat je artikelen binnen no-time thuis worden geleverd. Vragen over onze artikelen? Of wil je misschien iets meer weten over hoe je je huisdier moet voeren? Bij ons zijn alleen maar deskundige dierenvrienden aan het werk die jou daar mee verder kunnen helpen! Neem hiervoor contact met ons op.