• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Lotte - 10
Pluspunten
"Snelle levering, goede kwaliteit"
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenhok

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Konijnenhok buiten

Een konijnenhok buiten is ideaal wanneer u van plan bent om een konijn aan te schaffen. Een konijn is harstikke leuk om te houden, uw kinderen zullen er helemaal weg van zijn. Alleen komt er bij het hebben van een konijn wel het een en ander bij kijken. Een van de belangrijkste aandachtspunten is een konijnenhok en een konijnenhok buiten is perfect wanneer u uw konijn van de buitenlucht wilt laten genieten.

Het assortiment konijnenhok buiten

Zoals u heeft gelezen is een konijnenhok buiten heel geschikt, maar welke verschillende soorten zijn er nu? Vaak wordt gezegd ‘de keuze is reuze’ en dat is zeker van toepassing op ons konijnenhok buiten assortiment. Verschillende maten, kleuren en indelingen, u vindt het hier allemaal. Wij begrijpen dat het maken van een keuze lastig is en om u wat tijd te besparen hebben we hier de verschillende soorten konijnenhokken op een rijtje gezet:

  • Konijnenhok buiten met ren: Een konijnenhok buiten met ren is zeer geschikt wanneer u uw konijn graag de hele dag door gras wilt laten eten. Deze konijnenhokken zijn ook voorzien van een binnen verblijf en nachthok. Uw konijn kan dus kiezen uit drie verschillende ruimtes.
  • Konijnenhok buiten zonder ren: Beschikt u niet over een tuin met gras? Kies er dan voor om een konijnenhok buiten zonder ren aan te schaffen. Ook deze konijnenhokken beschikken over een binnen verblijf en nachthok.
  • Konijnenren: Een losse konijnen ren is ontzettend handig wanneer uw konijn een hokje in uw huis heeft en gebruik maakt van een konijnenhok binnen. Een konijnen ren kunt u makkelijk buiten in het gras plaatsen en uw konijn laten genieten van het heerlijke gras.

 

Koop hier uw konijnenhok!

Uw konijnenhok buiten kunt u het beste kopen bij de online dierenwinkel Wij bieden u een ruim assortiment aan en uw konijnenhok buiten is binnen 3 werkdagen geleverd! Daarnaast bieden wij uitsluitend A-kwaliteit aan en is uw konijnhok buiten niet wat u ervan had verwacht? Dan krijgt u uw geld terug. Ook achteraf betalen voor uw konijnenhok is mogelijk. Wij willen dat uw konijn optimaal kan genieten! Bekijk ook onze knaagdier accessoires voor nog meer producten voor uw konijn!