• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenren

Konijnenren

Op zoek naar een praktische én kwalitatief hoogstaande konijnenren? Dan ben je bij Huisdierplezier.nl aan het juiste adres! Alle konijnenrennen die je op deze pagina ziet staan zijn ware paleisjes voor jouw geliefde konijn. Huisdierplezier is een echte specialist op het gebied van de konijnenren, dus je bent verzekerd van een product van top kwaliteit. Jouw konijn verdient immers het allerbeste!

Verschillende soorten van de konijnenren

De konijnren is het gedeelte waar je konijn vrijuit kan bewegen. Dit deel kan los staan, maar soms zit het ook bevestigd aan het konijnenhok zelf. Op deze pagina vind je zowel losse konijnenren als konijnenhokken met ren. De losse konijnenren is ideaal wanneer je jouw konijntje binnen houdt, maar het wel speelplezier buiten gunt. Je zet de ren dan bijvoorbeeld op het gras en waar je konijn lekker zijn energie kwijt kan. Door de ren hoef je niet bang te zijn dat je konijn wegloopt.

Er zijn verschillende konijnenrennen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een eenvoudige buitenren, maar er zijn ook rennen met bijvoorbeeld een houten omheining of met een klein hokje er aan vast. Hier kan je konijntje zich in terugtrekken wanneer het klaar is met rennen, of wanneer het regent. Ook kun je konijnen speelgoed en andere konijnbenodigdheden in de ren leggen voor extra speelplezier!

Konijnenren bestellen bij Huisdierplezier.nl

Wanneer je een konijnenren bestelt bij je online dierenwinkel, dan maak je een goede keus. Niet alleen staan we bekend om de hoge kwaliteit, maar ook de uitstekende service en inhoudelijke kennis wordt gewaardeerd. Wanneer je vragen hebt over bepaalde producten kun je deze dan ook altijd aan ons stellen. Dit kan telefonisch via 0031 (0)850 – 656263 of via klantenservice@huisdierplezier.nl. Mocht je een konijnenren besteld hebben, maar is deze toch niet helemaal naar wens? Geen probleem. Je mag deze retourneren en je krijgt je geld terug.