• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Martin - 9
Pluspunten
"Snelle levering, duidelijke communicatie"
Verbeterpunten
"-"
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenhok met ren

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Konijnenhok met ren bij Huisdierplezier

Een konijnenhok met ren is perfect wanneer u uw konijn de vrijheid wilt geven om te bewegen. In een konijnenhok met ren kan uw konijn kiezen tussen een binnen- en een buitenverblijf. Uw konijn kan naar binnen voor de nacht en overdag heerlijk genieten van de vrijheid van buiten zijn. Rond rennen in een konijnenren is tenslotte niet alleen leuk voor uw konijn, maar het is voor u ook nog eens leuk om naar een rond rennend konijn in een konijnenren te kijken. Eigenlijk is een konijnenren een ideaal verblijf voor uw konijn, het beste dat er is, want dat verdient hij of zij immers. Binnen ons assortiment vindt u de geschikte konijnenren!

Een konijnenhok met ren in verschillende uitvoeringen

Een konijnenhok met ren kunt u bij ons vinden in verschillende soorten modellen. Maar welk konijnenhok met ren past nu het beste bij uw knaagdier en uw tuin? U kunt kiezen voor een konijnenhok met ren waarbij de konijnenren onder het nachtverblijf zit. Dit soort verblijf heet ook wel een dubbel konijnenhok. Bij deze hokken zit er vaak een opbergmogelijkheid, om bijvoorbeeld het voer van uw knaagdier te bewaren. U kunt deze opbergmogelijkheid in de winter vullen met stro, dit zorgt voor extra isolatie van de konijnenren. Ook zijn er hokken waarbij het nachtverblijf zich naast de konijnenren bevindt, het voordeel van zo’n konijnenhok met ren is dat u deze makkelijk kunt verplaatsen. Verder heeft u de keuze uit verschillende maten, zodat er altijd wel een in uw tuin past. Een konijnenhok met ren is er in verschillende kleuren, zoals wit, grijs en houtkleurig. Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor een konijnenhok zonder ren.

Koop hier uw konijnenhok met ren!

Heeft u besloten dat een konijnenhok met ren het beste verblijf voor uw knaagdier is? Dan kunt u deze snel en gemakkelijk bij je online dierenwinkel bestellen. Wanneer u de voorkeur geeft aan het achteraf betalen van de konijnenren, is dat bij ons mogelijk. De levering van de konijnenren vindt vaak binnen drie werkdagen plaats en ondanks dat, is de verzending goedkoop. Met vragen over een konijnenhok met ren of het bestellen daarvan, kunt u terecht op onze contactpagina .