• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenhok met ren

Konijnenhok met ren

Een konijnenhok met ren is perfect wanneer u uw konijn de vrijheid wilt geven om te bewegen. In een konijnenhok met ren kan uw konijn kiezen tussen een binnen- en een buitenverblijf. Uw konijn kan naar binnen voor de nacht en overdag heerlijk genieten van de vrijheid van buiten zijn. Rond rennen in een konijnenren is tenslotte niet alleen leuk voor uw konijn, maar het is voor u ook nog eens leuk om naar een rond rennend konijn in een konijnenren te kijken. Eigenlijk is een konijnenren een ideaal verblijf voor uw konijn, het beste dat er is, want dat verdient hij of zij immers. Binnen ons assortiment vindt u de geschikte konijnenren!

Een konijnenhok met ren in verschillende uitvoeringen

Een konijnenhok met ren kunt u bij ons vinden in verschillende soorten modellen. Maar welk konijnenhok met ren past nu het beste bij uw knaagdier en uw tuin? U kunt kiezen voor een konijnenhok met ren waarbij de konijnenren onder het nachtverblijf zit. Dit soort verblijf heet ook wel een dubbel konijnenhok. Bij deze hokken zit er vaak een opbergmogelijkheid, om bijvoorbeeld het voer van uw konijn te bewaren. U kunt deze opbergmogelijkheid in de winter vullen met stro, dit zorgt voor extra isolatie van de konijnenren. Ook zijn er hokken waarbij het nachtverblijf zich naast de konijnenren bevindt, het voordeel van zo’n konijnenhok met ren is dat u deze makkelijk kunt verplaatsen. Verder heeft u de keuze uit verschillende maten, zodat er altijd wel een in uw tuin past. Een konijnenhok met ren is er in verschillende kleuren, zoals wit, grijs en houtkleurig. Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor een konijnenhok zonder ren.

Koop hier uw konijnenhok met ren!

Heeft u besloten dat een konijnenhok met ren het beste verblijf voor uw knaagdier is? Dan kunt u deze snel en gemakkelijk bij je online dierenwinkel bestellen. Wanneer u de voorkeur geeft aan het achteraf betalen van de konijnenren, is dat bij ons mogelijk. De levering van de konijnenren vindt vaak binnen drie werkdagen plaats en ondanks dat, is de verzending goedkoop. Met vragen over een konijnenhok met ren of het bestellen daarvan, kunt u terecht op onze contactpagina .

 

Luxe konijnenhokken: Onderhoudsvrij

Wist je al dat Huisdierplezier de mogelijkheid biedt voor een luxe konijnenhokken?? Kom dan ook eens kijken in onze showroom, waar je het konijnenhok eigen productie vooraf al kan zien. Is het naar wens? Dan kun je je onderhoudsvrije konijnenhok direct meenemen. Onze luxe konijnenhokken zijn prachtig maatwerk, gemaakt door onze specialist. Deze luistert naar je wensen, die je door kunt geven via de site, e-mail of telefonisch. Vervolgens gaat de Voldux specialist voor jou aan de slag met producten van zeer hoge kwaliteit. Een onderhoudsvrije, luxe konijnenhok gaat dus erg lang mee. Je hebt dus jarenlang plezier van het bijzondere maatwerk.

Waarom een luxe konijnenhok?

Op Huisdierplezier.nl heb je altijd een ruime keuze uit konijnenhokken. Met ren, zonder ren; het assortiment is groot. Toch kan het zijn dat je niet kan vinden waar je naar op zoek bent. Daarom bieden we de mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een onderhoudsvrije konijnenhok. Als je hier voor kiest weet je zeker dat het konijnenhok aan al je wensen en voorkeuren voldoet. Ideaal dus wanneer je een hele grote of juist hele kleine ruimte beschikbaar hebt. Heb je geen ruimte voor een konijnenhok buiten? Kies dan voor een konijnenren, die je met mooi weer lekker buiten kan zetten zodat je konijntje toch nog heerlijk kan huppelen.

Je vindt op deze pagina tevens een aantal varianten van het konijnenhok uit eigen productie die al gemaakt zijn door de vakmannen van Voldux. Deze verblijven zijn al helemaal gemonteerd en hoeven dus alleen nog maar op de juiste plek gezet te worden. Handig!

Afspraak maken voor een onderhoudsvrij konijnenhok

De openingstijden van de showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur

De showroom is gevestigd aan de Leinserondweg 19A, 5465 RV Zijtaart (Veghel), Noord Brabant. Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak maken voor een konijnenhok eigen productie. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0) 850656263. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Heb je nog konijnenvoer, konijnen speelgoed of konijnen benodigdheden nodig? Of anders iets voor je knaagdier? Ook die bestel je eenvoudig bij de online dierenwinkel!