• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Angelique.K - 9
Pluspunten
"Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat na..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenhok eigen productie

Konijnenhok eigen productie

Wist je al dat Huisdierplezier de mogelijkheid biedt voor een konijnenhok eigen productie? Kom dan ook eens kijken in onze showroom, waar je het konijnenhok eigen productie vooraf al kan zien. Is het naar wens? Dan kun je je konijnenhok eigen productie direct meenemen. Het konijnenhok eigen productie is prachtig maatwerk, gemaakt door onze specialist. Deze luistert naar je wensen, die je door kunt geven via de site, e-mail of telefonisch. Vervolgens gaat de Voldux specialist voor jou aan de slag met producten van zeer hoge kwaliteit. Een konijnenhok eigen productie gaat dus erg lang mee. Je hebt dus jarenlang plezier van het bijzondere maatwerk.

Waarom een konijnenhok eigen productie?

Op Huisdierplezier.nl heb je altijd een ruime keuze uit konijnenhokken. Met ren, zonder ren; het assortiment is groot. Toch kan het zijn dat je niet kan vinden waar je naar op zoek bent. Daarom bieden we de mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een konijnenhok eigen productie. Als je hier voor kiest weet je zeker dat het konijnenhok aan al je wensen en voorkeuren voldoet. Ideaal dus wanneer je een hele grote of juist hele kleine ruimte beschikbaar hebt. Heb je geen ruimte voor een konijnenhok buiten? Kies dan voor een konijnenren, die je met mooi weer lekker buiten kan zetten zodat je konijntje toch nog heerlijk kan huppelen.

Je vindt op deze pagina tevens een aantal varianten van het konijnenhok uit eigen productie die al gemaakt zijn door de vakmannen van Voldux. Deze verblijven zijn al helemaal gemonteerd en hoeven dus alleen nog maar op de juiste plek gezet te worden. Handig!

Afspraak maken voor konijnenhok eigen productie

De openingstijden van de showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur

De showroom is gevestigd aan de Leinserondweg 19A, 5465 RV Zijtaart (Veghel), Noord Brabant. Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak maken voor een konijnenhok eigen productie. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0) 850656263. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Heb je nog konijnenvoer, konijnen speelgoed of konijnen benodigdheden nodig? Of anders iets voor je knaagdier? Ook die bestel je eenvoudig bij de online dierenwinkel!