• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Konijnenhok

Konijnenhok

Een konijnenhok is ideaal wanneer u van plan bent om een konijn aan te schaffen. Een konijn is harstikke leuk om te houden, uw kinderen zullen er helemaal weg van zijn. Alleen komt er bij het hebben van een konijn wel het een en ander bij kijken. Een van de belangrijkste aandachtspunten is een konijnenhok en een konijnenhok buiten is perfect wanneer u uw konijn van de buitenlucht wilt laten genieten.

Het assortiment konijnenhok buiten

Zoals u heeft gelezen is een konijnenhok heel geschikt, maar welke verschillende soorten zijn er nu? Vaak wordt gezegd ‘de keuze is reuze’ en dat is zeker van toepassing op ons konijnenhok assortiment. Verschillende maten, kleuren en indelingen, u vindt het hier allemaal. Wij begrijpen dat het maken van een keuze lastig is en om u wat tijd te besparen hebben we hier de verschillende soorten konijnenhokken op een rijtje gezet:

  • Konijnenhok buiten met ren: Een konijnenhok met ren is zeer geschikt wanneer u uw konijn graag de hele dag door gras wilt laten eten. Deze konijnenhokken zijn ook voorzien van een binnen verblijf en nachthok. Uw konijn kan dus kiezen uit drie verschillende ruimtes.
  • Konijnenhok zonder ren: Beschikt u niet over een tuin met gras? Kies er dan voor om een konijnenhok zonder ren aan te schaffen. Ook deze konijnenhokken beschikken over een binnen verblijf en nachthok.
  • Konijnenren: Een losse konijnen ren is ontzettend handig wanneer uw konijn een hokje in uw huis heeft en gebruik maakt van een konijnenhok binnen. Een konijnen ren kunt u makkelijk buiten in het gras plaatsen en uw konijn laten genieten van het heerlijke gras.

Koop hier je konijnenhok!

Uw konijnenhok kunt u het beste kopen bij de online dierenwinkel Wij bieden u een ruim assortiment aan en uw konijnenhok is binnen 3 werkdagen geleverd! Daarnaast bieden wij uitsluitend A-kwaliteit aan en is uw konijnhok niet wat u ervan had verwacht? Dan krijgt u uw geld terug. Ook achteraf betalen voor uw konijnenhok is mogelijk. Wij willen dat uw konijn optimaal kan genieten! Bekijk ook onze knaagdier accessoires voor nog meer producten voor uw konijn!

Konijnenhok

Bent u van plan om een konijntje aan te schaffen voor uw kinderen? Dan is een konijnenhok zeer handig om er bij te hebben.Konijnen zijn leuke dieren en zijn daarnaast ideaal om te houden als huisdier. Zoals elk huisdier moet een konijn goed onderhouden worden, en een goede hok is hierbij zeer belangrijk. Met een konijnenhok heeft uw konijn alle ruimte om lekker te slapen op zijn eigen plekje, en kant die ook niet zomaar ontsnappen. Op onze website vind u de top 10 konijnenhokken, zo kunt u snel en eenvoudig het konijnenhok kiezen dat het beste past in uw woning!

Het aanbod konijnenhokken

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw konijn het perfecte konijnenhok te geven. In het assortiment van Huisdierplezier zijn veel verschillende handige konijnenhokken opgenomen. In ons assortiment heeft u een enorme keuze. Er zijn verschillende kleuren, maten en indelingen. Om het voor u makkelijk te maken, hebben wij verschillende soorten hokken voor u op een rij gezet, zo kunt u heel eenvoudig de beste variant voor uw konijn vinden:

Zoals u ziet zijn er veel verschillende varianten beschikbaar. Wanneer u kiest voor een kooi met ren, heeft u de perfecte kooi voor uw konijn om buiten weg te zetten. Met een ren heeft uw konijn alle ruimte om vrij rond te lopen buiten, zonder dat die kan ontsnappen. Daarnaast hebben wij ook een losse ren. Hierbij zit geen kooi, maar kan uw konijn toch lekker buiten rondlopen.

Koop hier je konijnenhok

De beste hok voor uw konijn koopt u bij de online dierenwinkel. Op onze website vind u een ruim assortiment aan verschillende handige hokken. Alle hokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en gaan zeer lang mee. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen!