• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Knaagdierren

Een ren kopen voor jouw knaagdier?

Knaagdieren, het zijn veel gehouden huisdieren in Nederland en België. En dat is natuurlijk niet voor niets! Ze zijn prachtig om naar te kijken, hebben vrijwel allemaal een schattig uiterlijk en kunnen je vermaken met de heerlijke kunstjes die ze uithalen in het verblijf. Knaagdieren zijn er in vele soorten en maten, allemaal met een eigen karakter en leefwijze. Natuurlijk wil je enkel het beste voor jouw kleine huisdier, voldoende leefruimte is hierin heel belangrijk. Tenslotte zit niemand erop te wachten zijn gehele leven door te brengen in een gesloten kooi. Een knaagdier ren biedt je hierin vele mogelijkheden. Bekijk hieronder de voordelen en mogelijkheden wanneer het gaat over rennen voor hamsters, cavia’s, chinchilla’s en andere knaagdieren.

Wat is het nut van een knaagdier ren?

Het meest belangrijke voordeel van een panelenren voor jouw knager is de extra ruimte welke je jouw huisdier kunt bieden. Naast een degelijk, ruimtelijk en vermakelijk verblijf voor jouw knaagdier kun je hem extra plezier bieden door een knaagdier ren te plaatsen. Op deze manier kan jouw knaagdier profiteren van extra ruimte in en om het verblijf. Een zeker zo belangrijk bijkomende voordeel is veiligheid. Kleine huisdieren kunnen makkelijk een prooi worden voor grotere huisdieren of andere dieren in de omgeving, dit wil je natuurlijk voorkomen. Door een uitloop te creëren welke gesloten geplaats kan worden aan een dierenverblijf zorg je ervoor dat andere bezoekers geen toegang hebben tot de ren en hiermee jouw knaagdier. Ook voor de socialisatie en het tam maken van jouw kleine knager is een knaagdier ren ideaal. Op deze manier kun je makkelijk kennis maken met jouw kleine huisdier op een wijze die voor het knaagdier ook fijn en vertrouwd voelt, kinderen kunnen zo bij het huisdier in de knaagdier ren stappen om te spelen.

Cavia, Kind, Grasspriet, Vriendschap, Nager, Knaagdier

Waar op te letten bij het kopen van een ren?

Wanneer je een knaagdier ren wenst aan te kopen voor jouw huisdier zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Natuurlijk is het van belang te kijken naar de afmeting, wat kun je kwijt maar vooral: waar heeft jouw knaagdier behoefte aan? Daarnaast kun je het beste een knaagdierren aanschaffen welke aangesloten kan worden op het verblijf van jouw knager. Op deze manier ontstaat er geen ontsnappingsgevaar in de overgang tussen ren en verblijf. Ook op het gebied van materiaal is het belangrijk het gedrag van jouw knager te bekijken. Heb jij een knaagdier welke zijn tanden graag zet in houten materialen? Dan is een houten ren voor jouw huisdier wellicht minder geschikt. Is jouw knager een echte klimmer? Neem dan een volledig gesloten knaagdier ren. Onze knaagdier rennen zijn voornamelijk gemaakt van metaal, dit materiaal is niet door te knagen en hiermee uitstekend geschikt voor kleine knagertjes. Houd wel rekening met de tralie afstand in de metalen knaagdier ren, deze mag namelijk niet te ruim zijn voor jouw huisdier.

De inrichting van jouw knaagdier ren

Wanneer je de perfecte ren voor jouw knaagdier hebt gevonden kun je deze eenvoudig online bestellen bij Huisdierplezier. De ren wordt dan vaak binnen enkele dagen al bij je afgeleverd. Ook bieden wij leuke accessoires aan voor in de knaagdier ren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk schuilhuisje voor knaagdieren maar ook leuke hangmatjes en speeltunnels kunnen de knaagdier ren vrolijk aankleden. Voor de grotere knaagdieren zoals cavia’s bestaan zelfs leuke denkspellen van hout. Jouw knaagdier hoeft zich dus niet te vervelen in zijn nieuwe ren.

Cavia, Huisdier, Nager, Knaagdier, Cute, Glad Haar

Een ren voor je knaagdier aanschaffen

Heb jij een knaagdier of meerdere knaagdieren en ben je op zoek naar een goede ren voor jouw lieve huisdieren? Ons Huisdierplezier assortiment knaagdier rennen, deze zijn uit voorraad leverbaar en kunnen vaak al binnen enkele dagen bij je worden geleverd. Heb je vragen of wens je advies over knaagdieren of de huisvesting van jouw knager? Neem dan zeker eens contact met ons op, wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes wanneer het gaat over je huisdieren!

 

Menu