• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bodembedekking

Knaagdier bodembedekking kopen voor jouw knaagdierkooi

Knaagdier bodembedekking is ideaal voor in het hok of kooi van jouw konijn of knaagdier. Het biedt jouw knaagdier een heerlijk warm nestje, waardoor deze kleine knager zich fijn voelt in zijn verblijf. Ook neemt het vocht op, zodat het verblijf droog blijft. Door het opnemen van vocht komen er ook minder geurtjes vrij, dit is voor jou als baasje natuurlijk erg fijn.

Cavia, Nager, Cute, Gezicht, Dierlijke, Dierenwereld

Verschillende soorten knaagdier bodembedekking

In ons knaagdier bodembedekking assortiment hebben wij verschillende soorten bodembedekkingen opgenomen. Iedere soort heeft weer zijn eigen voordelen. Dit zijn onze soorten bodembedekkingen:

  • Houtkorrels: Houten korrels hebben een zeer goede vocht en geur absorptie.
  • Hooi/Stro: Hooi kun je niet alleen gebruiken als bodembedekking, ook kan jouw knaagdier hier heerlijk van smullen.
  • Katoenbedekking: Door deze soort knaagdier bodembedekking lijkt het alsof jouwknaagdier zich in een natuurlijke leefomgeving bevindt. Ook neemt katoenbedekking vocht op.
  • Cederstrooisel: Dit strooisel bevat een aromatische geur en bevat een olie wat vlooien tegenhoudt en de vacht van een knaagdier glanzend en mooi houdt.
  • Hennepstrooisel/Cocoon: Hennep kan 3,7 keer zoveel vocht opnemen als het eigen gewicht en is stofvrij. Ook kan hennepstrooisel een warm nestje voor jouw knaagdier bieden.
  • Beukensnippers: Deze knaagdier bodembedekking heeft een hoog absorptie niveau en met name voor de geur.
  • Houtvezel: Houtvezel is er in verschillende geuren. Dit zorgt ervoor dat de onaangename geurtjes plaats maken voor deze geuren. Je kunt kiezen uit appel, lavendel of citroen. Houtvezel is vrij stoffig, wanneer jouw knaagdier last heeft van de luchtwegen is houtvezel niet aan te raden in gebruik.

Koop makkelijk knaagdier bodembedekking online

Knaagdier bodembedekking kun je gemakkelijk online bestellen bij Huisdierplezier. Leg de knaagdier bodembedekking in het winkelmandje en bestel deze, voordat je het weet is het pakketje bij je thuis. De knaagdier bodembedekking kun je achteraf betalen. Voor vragen over knaagdier bodembedekking kunt u altijd bij een van onze enthousiaste collega’s terecht.

Koop makkelijk knaagdier bodembedekking online

Huisdierplezier biedt naast bodemdekking ook nog 20.000 andere artikelen aan in de shop. Uiteenlopend van konijnenhokken, hamsterkooien en caviahokken, tot aan konijnenspeelgoed en snacks. De producten worden met uiterste zorvuldigheid verpakt en verstuurd met een van onze betrouwbare partners.

Menu