• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Hamster accessoires

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De leukste hamster accessoires

Het zijn geweldige dieren! Klein, super snel en ook schattig; De hamster! Je kunt jezelf uren vermaken door alleen al te bekijken wat het natuurlijk gedrag is van deze kleine huisdieren. Ze rennen, graven en spelen in de hamsterkooi en zijn vooral in de avonduren en nacht zeer actief. Om er voor te zorgen dat jouw hamster voldoende uitdaging krijgt hebben wij als Huisdierplezier speciaal voor hamsterliefhebbers leuke hamster spullen geselecteerd! Van hamsterkooi accessoires tot speelgoed voor buiten het hamsterverblijf, bij Huisdierplezier ben je op het juiste adres voor hamster accessoires. Dus wil je hamster spullen kopen? Kijk dan snel naar ons ruim assortiment hamsterspullen!

Wat wij aan hamster accessoires te bieden hebben

Door ons fantastische assortiment aan hamster accessores kunnen we de kooi van jouw huisdier vullen met spullen voor een fantastisch hamsterleven. Naast de hamstermolens en hamsterballen vind je namelijk nog veel meer fantastische hamster accessoires bij Huisdierplezier. Voor een duidelijker overzicht beschrijven we graag de verschillende mogelijkheden om jouw hamster te vermaken;

Hamsterkooi Het allereerste wat er in huis moet komen is natuurlijk een verblijf voor jouw hamster. Een leuke hamsterkooi hoeft helemaal niet duur te zijn. Wel is het belangrijk dat je kijkt naar de behoeftes van jouw huisdier. Zo kun je bepalen welke afmeting kooi het beste is voor jouw hamster. En wat noodzakelijke accessoires zijn voor in de kooi om het jouw hamster zo comfortabel mogelijk te maken.

Hamstervoer Natuurlijk dien je jouw hamster te voorzien in de dagelijkse maaltijden. Hamstervoer is er in grote lijnen in twee soorten; krachtvoerkorrels en muesli voer. Krachtvoer zijn korrels van hoge kwaliteit waarin de ingrediënten zijn afgestemd op het dieet van een hamster. Het voordeel van dit soort brokken voeren is dat jouw hamster niet specifiek alle lekkere dingen eet, wat bij hamster muesli wel vaak gebeurt. Muesli is voorzien van verschillende noten en zaden, de kans bestaat dan ook dat jouw hamster enkel de noten en zaden eet en de belangrijke korrels laat liggen.

Hamstersnacks Om jouw hamster af en toe te verwennen kun je een hamstersnack aanbieden. Snacks zijn echter niet bedoeld als complete maaltijd en mogen enkel als extra worden beschouwd. Je kunt kiezen voor een lekker snack met een fruitsmaakje of voor bijvoorbeeld knabbelhout, hier kan jouw hamster zich even mee vermaken en daarnaast is het gezond!

Eetbakje en drinkfles Voor de dagelijkse maaltijd heb je natuurlijk een bordje nodig om het op te serveren. Wij hebben verschillende eetbakjes voor hamsters en drinkflessen voor hamsters in ons assortiment. Ga je voor een leuk eetbakje met opdruk, een glazen drinkfles of gaat jouw voorkeur uit naar een handige kunststof drinkfles?

Bodembedekking Op de bodem van de hamsterkooi leg je een dikke laag bodembedekking. De keuze hierin is uiteenlopend van houtvezel tot hennepvezel en van houtkorrels tot beukensnippers. Leg een lekkere dikke laag bodembedekking in de kooi, zo kan jouw hamster heerlijk graven in de bak.

Hamsterspeelgoed Om jouw hamster gedurende de dag en vooral de nacht bezig te houden én om verveling tegen te gaan hebben wij veel hamsterspeelgoed in ons assortiment. Lees hieronder verder waarom speelgoed belangrijk is voor dieren en wat de mogelijkheden zijn.

Zoals je ziet: meer dan genoeg keuze voor hamster accessoires. Oftewel, alle spullen die jouw hamstervriend nodig heeft is verkrijgbaar op Huisdierplezier.nl, zowel de leukste hamsterspullen, het beste hamsterhuis en het mooiste hamsterspeelgoed!

Waarom zijn hamster accessoires belangrijk?

Hamster zijn energieke dieren ze rennen, spelen en hamsteren het liefste continue wanneer ze niet slapen. Maar de meeste hamster brengen het grootste deel van hun leven door in een hamsterverblijf. Om het voor jouw huisdier zo fijn mogelijk te maken zijn er vele accessoires voor hamsters op de mark. Om jouw hamster lekker bezig te houden én om verveling tegen te gaan hebben wij veel hamsterspeelgoed in ons assortiment geselecteerd voor deze kleine vriendjes. Hieronder een greep uit de mogelijkheden;

Knaagspeelgoed Hamsters houden ervan om lekker te knagen en knabbelen. Natuurlijk wil je dit veilig en verwantwoord laten gebeuren. Dit is de reden dat veel speelgoed voor hamster is gemaakt van hout. Denk bijvoorbeeld aan knabbelhout, knabbelschors en knaagtunnels.

Tunnels en huisjes Hamsters schuilen graag op een rustig plekje waar het donker en stil is. Om het jouw hamster zo fijn mogelijk te maken is het aan te raden om verschillende plekjes te creëren in de kooi waar hij zich kan terugtrekken. Een leuke tunnel is hiervoor geschikt, hier kan ook aan geknaagd worden. Maar ook echte hans en grietje huisjes behoren tot de mogelijkheden.

Looprad Zoals aangegeven is een looprad een must voor een hamsterkooi. Ze rennen met alle liefde een aantal uur in het looprad per nacht en dit is dan ook gezond voor ze. Een hamster moet zijn energie kwijt kunnen en dat kleine lichaampje gezond houden. Een goed looprad is dan ook aan te raden, kies er bij voorkeur geen met tralie werk hieraan kan de hamster zijn pootje blesseren. Kies voor kunststof of hout in de afmeting welke geschikt is voor jouw hamster.

Hangmat, schommel of wip wap Naast dit redelijk standaard hamsterspeelgoed zijn er nog talloze mogelijkheden binnen ons assortiment voor hamsterspeelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een leuke wip wap van hout waar jouw hamster doorheen kan rennen, een hangmat waar hij of zij heerlijk in kan liggen of een schommel waar hij de nachtelijke uurtjes schommelt door kan brengen.

Dus wil je hamster spullen kopen? Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe hamster of gaat jouw zoektocht uit naar hamsterkooi accessoires? Genoeg keuze op het gebied van hamster accessoires bij Huisdierplezier.

Makkelijk jouw hamster accessoires vinden

Binnen onze webwinkel willen we het jou zo eenvoudig mogelijk maken om de juiste hamster accessoires te vinden. Daarom hebben we op de site verschillende filteropties ingebouwd. Zo kan je artikelen binnen een categorie vinden op basis van prijs, gewicht, lengte/breedte/hoogte, materiaal; alles om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou om de beste hamster accessoires en andere huisdierspullen te vinden.

Vragen over ons assortiment

Onze deskundige medewerkers zijn echte dierenliefhebbers en weten alles over jouw hamster. Wij helpen je dan ook graag verder met de zoektocht naar de juiste hamster accessoires. Neem gerust contact met ons op met je vragen, voor goed advies of om de mening van een andere dierenvriend te weten. Onze werknemers staan graag voor je klaar!

Menu