• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Caviavoer

Caviavoer voor de dagelijkse behoeften

Net als mensen eten nodig hebben, heeft een cavia caviavoer nodig. Ieder wezen op deze aarde moet voorzien worden van de nodige voedingsstoffen om fit en gezond te blijven. Maar wat is nu het beste voor uw cavia? Om uw cavia gezond te houden is er speciaal caviavoer. Daarnaast helpt caviavoer ook om plezier in het leven te houden van uw dier. Dit doet u door uw cavia af en toe eens een heerlijke snack te geven.

Waarom is caviavoer zo belangrijk?

Er werd al gezegd dat het caviavoer uw cavia gezond houdt, iedereen heeft tenslotte voedsel nodig. Alleen wat maakt het voer zo gezond voor uw dier? Er zitten verschillende voedingsstoffen in caviavoer die belangrijk zijn voor de dagelijkse behoeften. Vitamine C is een van de belangrijkste vitaminen die het caviavoer bevat. Dit omdat vitamine C ervoor zorgt dat het weefsel bij elkaar gehouden wordt, een cavia kan dit namelijk zelf niet aanmaken. Klachten die je kunt voorkomen met caviavoer met vitamine C zijn bijvoorbeeld het uitvallen van snijtanden, bloedend tandvlees, uitvallende haren en/of te zachte botten. Dit zijn allemaal klachten die u als baasje natuurlijk wilt voorkomen en dit kan simpelweg door het juiste caviavoer uit te kiezen.

Verschillende soorten caviavoer

Naast de dagelijkse behoefte aan caviavoer, is het ook leuk om uw cavia af en toe eens te verwennen. Dat kan met allerlei soorten snoepjes. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken zoals aardbei, madeliefjes, gedroogd fruit en kaas. Ook zijn er speciale knaagstenen in ons assortiment caviavoer. Deze stenen houden de tandjes van de cavia op een gezonde manier kort. Een knaagsteen is er ook weer in verschillende varianten, bijvoorbeeld een knaagsteen met muesli. Ook hebben we in ons assortiment caviavoer producten opgenomen die een combinatie zijn van speelgoed en voer. Met deze producten kan uw cavia spelenderwijs aan heerlijke snoepjes komen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor ander cavia speelgoed zonder uw dier te voorzien van voedsel. Verwen uw dier met ons caviavoer!

Online caviavoer bestellen

Het bestellen van caviavoer of andere cavia benodigdheden zoals een caviakooi  en bodembedekking, doet u heel eenvoudig bij Huisdierplezier. U kunt er voor kiezen om uw bestelling achteraf te betalen, dit geeft u als klant wat extra zekerheid. Het caviavoer wordt binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgd. Dat is immers het gemak van online bestellen, u hoeft niet zelf op pad. Zijn er nog vragen over het caviavoer of over een ander product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bekijk ook eens onze konijnenhokken!

Menu