• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Cavia speelgoed

Cavia speelgoed

In ons assortiment vindt u het leukste cavia speelgoed. Cavia’s kunnen zich net als wij gaan vervelen, zeker wanneer ze alleen zijn. Om deze reden is het heel belangrijk om wat cavia speelgoed aan te schaffen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten!

Cavia speelgoed in ons assortiment

Ons assortiment zit vol met het leukste cavia speelgoed! Dankzij ons cavia speelgoed hoeft uw cavia zich geen moment te vervelen. U vindt bijvoorbeeld wortels gemaakt van maïs bladeren. Deze zijn volledig verteerbaar en zeer gezond voor uw cavia. Daarnaast hebben wij ook vaardigheidsspeelgoed in ons assortiment opgenomen. Het cavia speelgoed kan gevuld worden met lekkere snoepjes en door deze op een bepaalde manier te draaien kan uw cavia het lekkers te pakken krijgen. Uw cavia is uren zoet en het is bovendien goed voor de ontwikkeling van de hersenen!

Naast cavia speelgoed...

Wij hebben niet alleen cavia speelgoed, maar nog veel meer cavia benodigdheden. Bij ons kunt u alles aanschaffen wat u nodig heeft voor uw cavia. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende producten:

  • Caviakooi: Een cavia verdient een goede leefomgeving en dat begint met het uitkiezen van de juiste caviakooi.
  • Caviavoer: Het is belangrijk dat uw cavia de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. In ons assortiment vindt u voer en snacks van de hoogste kwaliteit om uw cavia van deze voedingsstoffen te voorzien!
  • Overige cavia accessoires: U vindt hier bijvoorbeeld een verzorginsset voor uw cavia!

Cavia speelgoed kopen bij Huisdierplezier.nl

Cavia speelgoed koopt u bij Huisdierplezier.be. Hier koopt u niet alleen het leukste cavia speelgoed, maar maakt u ook nog eens gebruik van een uitstekende service. Zo bieden wij u verschillende veilige betaalmethodes, waaronder het achteraf betalen. Handig wanneer u niet zeker wat of u het goede heeft gekocht. Wanneer u wel betaald heeft en het is toch niet het goede, kunt u het gewoon terug sturen en uw geld terug krijgen. Wij willen namelijk niet alleen het beste voor uw huisdier, maar ook voor u! Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze knaagdierenhokken en konijnenhokken!

Menu