• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Knaagdier benodigdheden

De mooiste spulletjes voor jouw knaagdier!

Knaagdier benodigdheden

Wanneer u besluit om een knaagdier te kopen, heeft u ook een aantal knaagdierbenodigdheden nodig. Verdiep u goed in de knaagdierbenodigdheden die uw dier nodig heeft, zo weet u zeker dat u de juiste spullen koopt. Ook een knaagdier verdient de juiste verzorging. Zo moet u denken aan een verblijf, voer en andere accessoires. Bekijk ons ruime aanbod op Huisdierplezier en kies de beste knaagdierbenodigdheden uit voor uw dier!

Alle knaagdier benodigdheden voor uw knaagdier

Op Huisdierplezier kunt heeft u een ruime keuze aan knaagdierbenodigdheden. Om het u makkelijker te maken zijn onze knaagdier benodigdheden opgedeeld in verschillende categorieën. Dit zijn onze verschillende knaagdier benodigdheden:

  • Knaagdierverblijven: Verblijven voor knaagdieren zijn misschien wel een van de belangrijkste knaagdier benodigdheden die er zijn. Het is belangrijk dat het verblijf groot genoeg is voor uw knaagdier, maar hij moet ook passen waar u uw knaagdier thuis wilt hebben staan. U kunt kiezen uit verschillende soorten verblijven, variërend van een konijnenhok tot een hamsterkooi  tot een caviakooi. Er zijn zelfs ook verblijven voor binnen èn voor buiten, eventueel met een ren.
  • Knaagdierenaccessoires: Binnen ons assortiment knaagdierbenodigdheden zijn ook accessoires opgenomen voor uw knaagdier. De accessoires zijn speciaal afgestemd op het soort knaagdier dat u heeft. Er zijn konijn accessoires, cavia accessoires  en hamster accessoires. Hierbij kunt u denken aan speelgoed, verzorgingsartikelen maar ook aan voerbakken en drinkflessen.
  • Knaagdierenvoer: Uw knaagdier heeft natuurlijk ook voeding nog. Daarom hebben we naast alle andere knaagdier benodigdheden ook voeding in ons assortiment. Er is voer voor de dagelijkse behoefte van uw knaagdier, maar er zijn ook snack om uw knaagdier een keer te kunnen verwennen. Voor elk knaagdier hebben wij speciaal voer in ons assortiment, kijkt u maar eens bij konijnenvoer, caviavoer en hamstervoer.

Knaagdier benodigdheden online bestellen

Wilt u online bij de online dierenwinkel knaagdierbenodigdheden bestellen? Dat kan! Achteraf betalen is bij ons mogelijk en u kunt uw knaagdierbenodigdheden binnen drie werkdagen bij u thuis verwachten. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van onze niet goed geld terug service. Heeft u nog vragen over een van onze knaagdierbenodigdheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Menu