• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kippenren

Kippenren

Een kippenren is een juiste huisvesting voor uw kippen. Kippen moeten de hele dag lekker kunnen scharrelen. Een kippenren biedt uw kippen een fijne leef omgeving. Bij de aanschaf van een kippenren komen een aantal dingen kijken, wij helpen u graag een handje op weg!

Witte haan onder kippen in de boerderij | Premium Foto

Het kiezen van de juiste kippenren

Kippen moeten vrijuit kunnen scharrelen in een kippenren. Daarom is de grootte van de kippenren van belang. Of u een groot ras heeft of een krielkip maakt een groot verschil. Daarnaast maakt het ook uit hoeveel kippen u heeft. Over het algemeen is het verstandig om 1,5 vierkante meter per middelgrote kip aan te houden, voor een krielkip kan dit natuurlijk wat kleiner en voor een grote kip wat groter. Daarnaast speelt de hoogte een rol, hoe hoger hoe beter natuurlijk. Let ook op het materiaal van de kippenren. Hoe steviger het hout hoe beter, want kippen zijn aardig handig met het kapot maken van materialen met hun snavels.

Inrichting van een kippenren

Naast een ruime kippenren zijn er nog meer factoren die een kippenren tot een goede huisvesting maken. Natuurlijk moet de ren voorzien zijn van een voederbak en drinkbak. Daarnaast is het verstandig om wat planten te plaatsen. De planten zorgen voor schaduw, wat belangrijk is voor de kippen. Een zandbak mag ook niet ontbreken in de kippenren. Het zand zorgt ervoor dat de veren weer schoon worden en parasieten verdwijnen.

Kippenren aanschaffen van Huisdierplezier

Wanneer u een kippenren aan wilt schaffen, bent u bij Huisdierplezier aan het juiste adres. Wij bieden u de mooiste kippenrennen van uitsluitend A-kwaliteit en dat voor een lage prijs. Heeft u een geschikte kippenren in ons assortiment gezien? Bestel deze dan direct en laat de kippenren thuis bezorgen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes, het achteraf betalen is er daar één van. Wanneer u een betaalmethode gekozen heeft en indien nodig betaald heeft, wordt uw bestelling verstuurd. Dit doen wij ook op zaterdag zodat u er altijd zeker van bent dat u de kippenren snel thuis heeft. Voor al uw kippen benodigdheden bent u hier goed, u vindt hier bijvoorbeeld ook een voerbak en drinkbak.

Menu