• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 7-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Update 7-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Alle Kippenhokken

Kippenhok

Een kippenhok is heel belangrijk wanneer u kippen wilt gaan houden. Om die reden is het kiezen van een kippenhok niet iets wat u zomaar doet, dit vraagt wat tijd. Om de juiste keuze te kunnen maken moet u met een aantal dingen rekening houden. Zoals de grootte van het hok, de vorm en de indeling. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment, zo past er altijd één in uw tuin!

Een kippenhok uit ons assortiment

Bekijk hier het segment kippenhok. Op Huisdierplezier hebben we enorm veel variatie in de grote van een kippenhok. Zo kunt u gaan voor een relatief klein kippenhok waar plaats is voor slechts een paar kippen maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een groter kippenhok .

Ieder kippenhok is voorzien van een overdekt gedeelte waar de kippen rustig binnen hun ei kunnen broeden. Tevens zijn er ook hokken met meerdere cabines en een gemakkelijk luikje wat omhoog te halen is zodat u makkelijk de eieren uit het kippenhok kunt pakken. Een kippenhok is ideaal om in de achtertuin te plaatsen en een goede manier om zo voor u eigen eieren te zorgen. Daarnaast kunt u hierin ideaal kippen fokken.

Elk kippenhok is voorzien van een binnen en buiten gedeelte zodat de kippen de mogelijkheid hebben om in de buitenlucht rond te lopen maar ook overdekt kunnen zitten wanneer het bijvoorbeeld regent of moeten broeden. Bijna elk kippenhok is gemaakt van hout wat op een speciale manier bewerkt is zodat het tegen alle weer types geschikt is. Tevens is het hout van hoge kwaliteit.

Het bestellen van een kippenhok

Wilt u een kippenhok bestellen? Doe dit dan bij Huisdierplezier! Dit zijn de redenen om bij ons te bestellen:

  • Snelle levering
  • Uitsluitend A kwaliteit
  • Niet goed geld terug
  • Achteraf betalen mogelijk

Wanneer u nog vragen heeft over een kippenhok, kunt u contact met ons opnemen. Kijk vooral verder op onze website om uw bestelling volledig te maken. We hebben namelijk ook verschillende kippen accessoires, kippenvoer en natuurlijk huisdier aanbiedingen

Menu