• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Luxe Kippenhokken

Eigen productie kippenhokken

Ben je op zoek naar een kwalitatief kippenhok, welke weinig tot geen onderhoud vraagt, waar jouw kippen voldoende ruimte om te overnachten én om te scharrelen? En ben je daarnaast op zoek naar een kippenhok welke geen afbreuk maar een toevoeging is voor jouw tuin? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Onze eigen productie kippenhokken worden gemaakt in eigen werkplaats en vervaardigd van hoge kwaliteits materialen. Met een breed assortiment aan voorbeeldmodellen én de mogelijheid tot het op maat maken van jouw kippenhok vind jij hier vast en zeker jouw ideale kippenhok.

Materialen van eigen productie kippenhokken

Voor onze eigen verblijven worden uitsluitend kwaliteits materialen gebruikt. Zo wordt er voor de opbouw van het kippenhok gebruik gemaakt van geimpregneerde houtsoorten, Douglas hout en zelfs alluminium. Voor de dakafwerking van onze kippenhokken wordt er dakleder gebruikt welke zorgt voor een goede afwatering buiten het hok. Hiernaast wordt het hok voorzien van stevig voliere gaas met een maas van 19 centimeter en een draaddikte van 1.45 mm dit zorgt ervoor dat jouw kippenhok een degelijke en hoogstaande afwerking krijgt. Ook zijn deze luxe kippenhokken voorzien van hang en sluit werk waardoor je jouw kippenhok veilig kunt afsluiten. Ook op het gebied van materialen wordt altijd gekeken naar de wens van de klant. Wil je graag zwart gecoat gaas op jouw verblijf, een extra schuiflade of legnest? Zelfs dit behoort tot de mogelijkheden. 

Kosten van een luxe kippenhok

Onze luxe kippenhokken vallen in vergelijking met standaard kippenhokken in een hoge prijsklasse. Maar dit verschil in prijsklasse is goed te verklaren op basis van materiaal, kwaliteit en duurzaamheid. De luxe kippenhokken welke wij aanbieden zijn bewerkt en vragen geen jaarlijks schuur en schilderwerk. Daarnaast is het gebruikte hout en de gaasafwerking van zwaardere kwaliteit en geeft dit een langere levensduur dan standaard kippenverblijven. Onze eigen productie kippenhokken worden door onze eigen koerier geleverd aan huis, het hok is dan al gemonteerd en klaar voor gebruik! Ben je nog niet overtuigd? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom of bekijk onze klantenreacties en voorbeeldfoto's op de website.

Een kippenhok op maat laten maken

Bij Huisdierplezier vind je een breed assortiment grote kippenhokken, toch kan het natuurlijk zo zijn dat het perfecte kippenhok er voor jou niet bij zit. Misschien moet jouw kippenhok extra hoog worden zodat je erzelf in kunt staan of kies je liever voor een extra breed kippenhok met legnesten. Omdat wij gebruik maken van een eigen werkplaats is het mogelijk bij Huisdierplezier een kippenhok op maat te laten produceren. Op deze manier kunnen we aan vrijwel alle wensen voldoen. Wil jij graag de mogelijkheden doorspreken of een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan gerust eens contact via het contactformulier of door het aanvragen van een offerte.

Vogels, Lady, Dierenrijk, Pluimvee, Natuur, Kuikens

Wil je onze kippenhokken graag eens zien?

Wij begrijpen natuurlijk dat de aankoop van een kippenhok wat onzekerheid met zich mee kan brengen. Welke keuze is het beste in mijn situatie, welke hok is het beste voor mijn kippen of past het beste in mijn tuin? Kom gerust eens bij ons langs om onze eigen productie verblijven te bekijken, zo kunnen we je uitleg geven over de materialen en mogeiljkheden binnen dit assortiment.

Neem contact met ons op via : Bel 0031 (0) 850656263
Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

Heb je nog vragen over deze luxe kippenhokken?

Heb je na het lezen nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon graag advies ontvangen over de mogelijkheden van onze onderhoudsvrije kippenhokken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers met een hart voor dieren helpen je graag verder met jouw zoektocht naar het perfecte kippenhok!

 

Menu