• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 30-03-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Jouw bestelling wordt ondanks de corona crisis dezelfde dag verzonden
Indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur.

Update 30-03-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten op 
werkdagen voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden

Kippenhok zonder ren

Kippenhok zonder ren

Op zoek naar een duurzaam kippenhok voor je kippen? Neem dan zeker het kippenhok zonder ren in overweging! Vooral als je veel ruimte hebt waar de kippen lekker los kunnen lopen is een kippenhok zonder ren een uitstekende keus. Alle kippenhokken die je vindt op Huisdierplezier passen mooi in je tuin of buitenruimte, hebben een lange levensduur en zijn praktisch in gebruik.

Wanneer kies ik voor een kippenhok zonder ren?

Vrije bewegingsruimte is belangrijk voor kippen. Wanneer je maar een beperkte oppervlakte hebt voor je kippen kies je voor een kippenhok met ren, zodat de kippen vrij kunnen rondlopen maar toch binnen een afgebakend gebied blijven. Binnen ons assortiment kippenhokken met zonder ren vind je onder andere kippenhokken in de aanbieding. Heb je genoeg ruimte en wil je de kippen helemaal vrij laten rondlopen? Ga dan zeker voor het kippenhok zonder ren. De kippen kunnen hier in en uit wanneer ze willen en worden niet beperkt door afbakeningen.

Tijdens het uitkiezen van het juiste kippenhok zonder ren zijn er verschillende factoren waar je op moet letten. Een van de belangrijkste dingen is het aantal kippen dat je houdt/gaat houden. Hoe meer kippen, des de groter het kippenhok zonder ren uiteraard. Wanneer er te veel kippen op een te klein oppervlak worden gehouden ontstaat er ruzie tussen de kippen. Dit wil je natuurlijk niet.

Bestellen bij Huisdierplezier.nl

In de dierenwinkel online vind je talloze producten voor al je huisdieren. Van hondenhokken tot papegaaienkooien en van konijnenspeelgoed tot kattenvoer. Veel producten worden de volgende werkdag al geleverd (wanneer je voor 17.00 besteld), indien dit niet het geval is wordt dit aangegeven bij het product. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een Track en Trace code zodat je je bestelling kunt volgen totdat deze bij je thuis is afgeleverd. Toch niet helemaal tevreden? Dan kun je je producten altijd retourneren waarna je je geld terug krijgt.

Menu