• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Update 9-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Update 9-4-2020 Online bestellen blijft mogelijk!

Ondanks de corona crisis worden onze pakketten dezelfde dag verzonden
indien besteld op werkdagen voor 13:00 uur

Kippenhok eigen productie

Kippenhok eigen productie

Heb je de kippenhok eigen productie al ooit gezien? Kom ook eens kijken in onze showroom. Je kunt hier het kippenhok eigen productie vooraf komen bezichtigen. Indien deze naar wens is, kun je deze meteen meenemen. Een kippenhok eigen productie wordt door onze specialist speciaal voor jou op maat gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is je wensen door te geven via de site of via de mail. Natuurlijk kun je tijdens het bezichtigen je wensen aan ons doorgeven. Wij zorgen dat je een kippenhok eigen productie krijgt die aan al jouw persoonlijke wensen voldoet.

Voordelen kippenhok eigen productie

Bij Huisdierplezier heb je ruime keus uit kippenhok met ren en kippenhok zonder ren. Maar wellicht heb je liever iets unieks, of heb je een bijzondere wensen voor een kippenhok. Dan is een kippenhok eigen productie met maatwerk een ideale oplossing! Je kunt dan helemaal naar wens een eigen kippenhok laten maken. Kippenhok eigen productie met maatwerk voldoet dus altijd helemaal aan al jouw wensen.

Je vindt op deze pagina tevens een aantal kippenhokken uit eigen productie die al gemaakt zijn door de vakmannen van Voldux. Deze verblijven zijn al helemaal gemonteerd en hoeven dus alleen nog maar op de juiste plek gezet te worden. Handig!

Afspraak maken voor kippenhok eigen productie

De openingstijden van onze showroom zijn:

  • Woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur

De showroom is gevestigd aan de Leinserondweg 19A, 5465 RV Zijtaart (Veghel), Noord Brabant. Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak maken voor kippenhok eigen productie. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer: +31 (0) 850656263.

Je bent van harte welkom bij je dierenwinkel online, de koffie staat klaar! Mocht je het volledige overzicht van al onze kippenhokken nog eens willen bekijken? Bekijk dan het ruime assortiment op de pagina!

Menu