• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kippen Accessoires

Kippen accessoires

Naast een kippenhok, kippenvoer en kippensnacks zijn er nog verschillende kippen accessoires die misschien handig kunnen zijn als je kippen houdt. Denk daarbij aan kunsteieren voor kippen, losse legbakken, zitstokken, een drinkbak verwarmer en voertonnen.

Al onze kippen accessoires op een rijtje:

Kunsteieren voor kippen
Met kunsteieren kun je jouw kippen prikkelen om hun eieren op een bepaalde plek te leggen. Ook zijn kunsteieren goed om het natuurlijke broedgedrag niet te storen. Het weghalen van de echte eieren wordt ook vaak gedaan om te zorgen dat de jongen gelijktijdig uitkomen. De eieren worden dan later weer teruggeplaatst. Om deze tijd te overbruggen worden kunsteieren geplaatst.

Losse legbak
Soms heb je een mooi kippenhok op het oog maar zit er geen legnest in of te zijn er te weinig legnesten. Dan is een losse legbak een uitkomst!

Zitstok
Kom je zitstokken tekort in jouw kippenhok? Dan is het plaatsen van een extra kippen zitstok de oplossing.

Drinkbak verwarmer
In de winter komt het nog wel eens voor dat het drinkwater van de kippen bevriest. Dit kun je voorkomen door een drinkbak verwarmer te plaatsen.

Voerton
Een voerton is een ideale oplossing om het kippenvoer te bewaren zonder dat er ongedierte bij kan komen. Ook blijft het voer verser in een kippen voerton. Een handige kippen accessoire voor alle kippeneigenaren!

Kippen accessoires kopen bij Huisdierplezier

Heb je alle kippen accessoires bij elkaar gescharreld? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kunnen jouw kippen snel genieten van al die handige kippen accessoires. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een van onze kippen accessoires kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om je van de juiste informatie te voorzien.

Naast kippen accessoires hebben wij natuurlijk nog veel meer kippen huisvesting benodigdheden. Denk daarbij aan kippen drinkbakken, kippen voerbakken en fijne bodembedekking.

Vind jij kippen mega interessant en wil jij er alles over lezen? Lees dan ook eens een van onze blogs: De kip met de gouden eieren, Hoe groot moet een kippenhok zijn? en Populaire kippenrassen.

Menu