• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Accessoires

Kippen accessoires

Maak het je kippen én jezelf makkelijker met leuke en handige kippen accessoires! Op deze pagina van Huisdierplezier.nl staan verschillende noodzakelijke kippen accessoires voor in het kippenhok zoals voerbakken en drinkklokken. De kippen accessoires zijn degelijk, van hoge kwaliteit en worden uitgebreid getest voordat ze hier op Huisdierplezier.nl verschijnen. Je weet dus zeker dat je duurzame producten en accessoires in huis haalt.

Welke kippen accessoires heb ik nodig?

Naast het hebben van genoeg ruimte is een goede voedsel- en drinkvoorziening zeer belangrijk bij het houden van kippen. En omdat goed kippenvoer prijzig kan zijn, wil je natuurlijk niet dat ongedierte hier ook gebruik van maakt. Daarom is een trapbakkensilo een voorbeeld van kippen accessoires die zich zeker terugbetaald. De trapbakkensilo werkt als volgt: de kip gaat op de trede staan waarna deze de voederklep opent. Deze kippen accessoire voorkomt dus dat ongewenste gasten als ratten en muizen bij het voer kunnen. Om de kippen te laten wennen aan hun nieuwe kippen accessoire kun je de eerste dagen iets op de trede leggen zodat de kippen zien dat ze vanaf nu hier kunnen eten.

Ook een drinkklok of drinkbak is een onderdeel van kippen accessoires die zeker van pas komen in het verblijf. De drinkklok voorkomt dat er vuil in het water komt doordat deze het water van bovenaf beschermt. Daarnaast zorgt een drinkklok voor een regelmatige watertoevoer en is deze geschikt voor zowel kippen als kuikens.

Kippen accessoires bestellen bij de dierenwinkel online

Wanneer je je kippen accessoires voor 17.00 uur bestelt, heb je ze vaak de volgende werkdag al in huis! Per product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Nadat jouw order ons magazijn heeft verlaten krijg je een mail met daarin de track en trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen totdat deze bij je thuis is afgeleverd. Je weet dus altijd waar jouw kippen accessoires ergens zijn.