• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Corona update 15-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattensnacks

Overheerlijke snacks voor katten

Onze lieve kattenvriendjes mogen natuurlijk tussendoor wel eens lekker verwend worden met een snack. Ze zijn slim en zullen dit soort moment gaan herkennen en vragend gaan zitten mauwen om een snoepje of snack. Nu zijn er veel verschillende soorten snacks verkrijgbaar voor katten. Ook een kat heeft meestal de voorkeur voor een bepaalde snack. Door ze verschillende snacks aan te bieden zul je snel merken wel snack favoriet is voor jouw kat!

Welke verschillende soorten kattensnacks zijn er?

Er zijn veel verschillende kattensnacks verkrijgbaar van veel verschillende merken. In ons assortiment vind je alle snacks van het merk Flamingo. Zo zijn er heerlijke verwensnacks maar ook snacks die helpen bij bijvoorbeeld haarballen, het onderhoud van het gebit en snacks die goed zijn voor de vacht van een kat.

Er zijn verschillende smaken. Er zijn kattensnacks van vis, kip, eend en rund maar ook combinaties van eend en vis, kalkoen en lam, kip en lever, rund en kip, vis en kip en zeevruchten en kip. Zo is er voor iedere kat wel iets te vinden wat ze lusten.

Ook kattengras is iets wat katten graag willen. Dat komt omdat katten een natuurlijke behoefte hebben aan foliumzuur en dat zit in gras. Dat is een B6-vitamine die hemaglobine aanmaakt in de rode bloedcellen. Hemaglobine vervoert zuurstof in het lichaam. Ook zorgt het eten van kattengras voor het uitbraken van haarballen. Buitenkatten kunnen de grassen in de natuur vinden maar voor een binnenkat wordt dat moeilijker. Daarom is het goed om een binnenkat kattengras aan te bieden zodat ze niet aan andere soms giftige kamerplanten beginnen.

Geef kattensnacks met mate

Katten zijn helemaal gek van snacks en zullen hier ook om gaan vragen door te miauwen, kopjes te geven en te spinnen. Hoe lief en schattig ze ook zijn, geef de snacks met mate. Onze kattensnacks zijn over het algemeen suikervrij en hebben een laag vetgehalte maar toch is het goed om er op te letten dat je ze niet teveel gaat geven. Katten en dan vooral katten die niet veel beweging hebben krijgen al snel last van overgewicht. Zo’n 25 tot 30% van de katten in ons land is zwaarlijvig. Dit kan gezondheidsproblemen met zich meebrengen. De grootste oorzaak hiervan is een structureel te hoge inname van calorieën. Dat betekend dat veel katten teveel voeding en snacks krijgen. Kijk dus altijd goed naar de richtlijnen die op de verpakking staan.

Multipacks

Vliegen de kattensnacks er bij jou ook doorheen? Dan is het misschien een idee om te kiezen voor onze multi verpakkingen. Zo heb je altijd voldoende snacks in huis en scheelt het voor jou iets in de portemonnee. Zo zijn onze kattensnacks multipacks altijd voordeliger. Er zullen regelmatig nieuwe multipacks komen voor de afwisseling, hou dit dus goed in de gaten!

Kattensnacks bestellen bij Huisdierplezier

Heb je alle snacks gevonden die jouw kat overheerlijk vindt? Dan kun je deze makkelijk en snel bestellen bij Huisdierplezier. Als je op een werkdag voor 13:00 uur de bestelling plaatst zal deze nog dezelfde dag verzonden worden. Zo kunnen jouw katten of kat snel genieten van al dat lekkers. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, Paypal en Achteraf betalen. Heb je eerst nog wat vragen over een bepaald artikel of over jouw bestelling dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn ze op werkdagen bereikbaar en per e-mail 24/7.

Heb je ook nog meer kattenbenodigdheden nodig? Neem dan ook een kijkje bij onze kattenmanden, krabpalen, kattentuigjes, kattenlijnen, kattenhalsbanden, kattenverzorging, kattenbakken, kattenbakvulling en kattenspeelgoed. Voor al jouw kattenbenodigdheden kun je 24 uur en 7 dagen per week terecht bij Huisdierplezier.

Menu