• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenbakvulling Klontvormend

Klontvormende kattenbakvulling

Met het dagelijks uitscheppen van de kattenbak is klontvormende kattenbakvulling makkelijk in gebruik. Doordat er gebruik is gemaakt van bentoniet, een kleisoort, klontert deze kattenbakvulling en kun je eenvoudig de vieze plekken eruit scheppen. Het kattengrit dat nog goed is zal door het schepje vallen en kan nog een tijdje gebruikt worden. Wel is het goed om na het uitscheppen van de kattenbak nog even wat extra grit erbij te doen zodat er weer voldoende in zit.

Verschillende varianten klontvormende kattenbakvulling

Er zijn verschillende soorten kattenbakvulling op markt die klontvormend zijn. Denk hierbij aan verschillende frisse geuren die eraan zijn toegevoegd en bijvoorbeeld een kitten en gemende versie. We gaan ze even voor je onder elkaar zetten:

Kattenbakvulling Natuur
Deze kattenbakvulling heeft verder geen toevoegingen en is geheel natuurlijk.

Kattenbakvulling Babypoeder
Deze kattenbakvulling heeft een heerlijke babypoeder geur waardoor de nare en vieze geurtjes gemaskeerd worden.

Kattenbakvulling Lavendel
Deze kattenbakvulling heeft een fijne lavendel geur die de nare geurtjes van de ontlasting van de kat wat verdoezelt.

Kattenbakvulling Citroengras
Deze kattenbakvulling heeft een frisse citroengras geur waardoor het grit langer fris blijft ruiken.

Kattenbakvulling Blend
Kattenbakvulling Blend is een mix van bentoniet en silica. De silica zorgt ervoor dat de ammoniak uit de urine goed geabsorbeerd wordt waardoor het minder stinkt. Ook is de vochtopname met deze combinatie super.

Kattenbakvulling Kittens
Deze kattenbakvulling is speciaal ontwikkeld voor kittens. Er zit een loktstof in die ervoor zorgt dat kittens weten dat ze daar hun behoefte moeten doen. Dit zorgt ervoor dat het zindelijk maken iets makkelijker verloopt.

De voordelen van klontvormende kattenbakvulling

De klontvormende kattenvulling met babypoeder is de meest verkochte kattenbakvulling uit ons assortiment. Onze klanten zijn met name enthousiast over de zuinigheid waarmee deze kattenbakvulling gebruikt kan worden én het heerlijke geurtje aan de kattenbakvulling van babypoeder. De beste kattenvulling wordt daarom ook aangeboden in pakketten, waarmee je voor langere tijd voldoende kattenbakvulling in huis hebt. Maar deze kattenbakvulling heeft meer voordelen;

  • ✓ Verkrijgbaar met verschillende frisse geurtjes
  • ✓ Zuinig in gebruik en hiermee goedkoop
  • ✓ Maskeert nare geurtjes in huis
  • ✓ Is klontvormend en dus makkelijk uit te scheppen
  • ✓ Vrijwel stofvrij dus goed voor de luchtwegen
  • ✓ Het is een fijne korrel makkelijk in gebruik

Andere soorten kattenbakvulling voor de kattenbak

Welke kattenbakvulling het beste past bij jouw kat is afhankelijk van een aantal factoren. Twijfel je welke kattenbakvulling de beste is voor jou? Lees dan eens onze blog; "Welke kattenbakvulling is het beste?" Hiermee krijg je een totaal overzicht van de mogelijkheden en kenmerkende voordelen van de verschillende soorten kattenbakvulling. Naast kattenbakvulling klontvormig vind je in ons assortiment ook andere soorten kattenbakvulling. Wij hebben onze soorten kattenbakvulling opgedeeld in verschillende sub categorieën:

Kattenbakvulling Houtkorrels
Kattenbakvulling Klontvormend
Kattenbakvulling Silica

Klontvormende kattenbakvulling kopen bij Huisdierplezier

Als je eerst nog wat meer informatie nodig hebt kun je eens de blog lezen op onze website. Heb je de juiste kattenbakgrind voor jouw kat al gevonden? Dan kun je deze eenvoudig en snel bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze nog dezelfde dag verstuurd worden. Zo kun je op tijd weer de kattenbak verschonen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over alle kattenbakvulling die wij verkopen kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon. Als je nog meer kattenartikelen nodig hebt kun je ook eens een kijkje nemen bij onze katten transportboxen, kattenmeubels, kattensnacks, kattenspeeltjes, kattenmanden, kattenbakken en krabplanken.

Menu