• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenbakvulling Houtkorrels

Houtkorrels voor in de kattenbak

Vaak wordt er gekozen voor een kattenbakvulling van bentoniet (kleisoort) wat klontert of silica maar er zijn ook houtkorrels! De houtkorrels zijn gemaakt van 100% natuurlijke houtvezels en zaagsel. Deze korrels nemen heel goed het vocht en de geur op, de vezels werken namelijk als een spons. De natuurlijke houtgeur neutraliseert onaangename geuren van de ontlasting. Op het moment dat de houtkorrels in contact komen met urine zullen ze dit snel opnemen, de korrel zal dan wat uit elkaar vallen. Zo kun je goed zien wat weg mag en welke korrels nog goed zijn. Zorg er wel voor dat je iedere dag eventjes de vieze plekken eruit haalt en wat nieuwe houtkorrels aanvult. Doordat deze kattenbakkorrels zo goed absorberen is deze vulling zuinig in gebruik. Ook is deze houtkorrel 100% biologisch afbreekbaar waardoor je dit in de GFT container mag gooien. Super handig toch?

Knaagdier bodembedekking Houtkorrels

Houtkorrels kattenbakvulling kopen bij Huisdierplezier

Als je eerst nog wat meer informatie wil over de verschillende soorten kattenbakvulling dan kun je het beste even de blog lezen op onze website. Als je je keuze al gemaakt hetbt kun je de zak of zakken houtkorrels eenvoudig bestellen bij jouw online dierenwinkel. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een schone kattenbak! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over welke kattenbakvulling je nu moet kiezen dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar per e-mail en telefoon.

Wij hebben onze soorten kattenbakvulling opgedeeld in verschillende sub categorieën:
- Kattenbakvulling Houtkorrels
- Kattenbakvulling Klontvormend
- Kattenbakvulling Silica

Zo heb je alles goed overzichtelijk en is het misschien wat makkelijker om een keuze te maken. Als je nog meer artikelen voor de kat nodig hebt kun je ook een kijkje nemen bij onze heerlijke kattensnacks, kattenluiken, katten verzorgingsartikelen, kattentuigjes, kattenhalsbandjes en kattenspeeltjes.

Menu