• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenbakzakken

Kattenbakzakken voor in de kattenbak

Heb jij ook zo’n hekel aan de kattenbak schoonmaken? De ontlasting blijft aan de bak plakken en het is er maar lastig af te krijgen. Hier is wel een handig hulpmiddel voor om het allemaal net wat makkelijker te maken. Een kattenbakzak!  Maar wat doet zo’n kattenbakzak nu precies?

Kattenbakzakken zeefzakken - 5+1st

Waarom gebruik maken van een kattenbakzak?

Een kattenbakzak plaats je in de onderbak van de kattenbak. Daarna doe je pas het kattengrit en de kattenbakverfrisser erin. Tussendoor schep je de ontlasting van de kat eruit maar op een gegeven moment moet de bak geheel worden schoongemaakt. Altijd een rotklusje als er geen kattenbakzak in de bak zit. De ontlasting blijft dan plakken aan de bodem en zijkant en het is geen fris klusje om dat schoon te maken. Met een kattenbakzak gaat dit veel eenvoudiger. Je pakt de hoeken van de zak samen en tilt zo de gehele inhoud uit de bak. Super handig toch? De bak is niet vies en je kunt alles in een keer weggooien. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk!

Verschillende kattenbakzakken

Kattenbakken zijn er in verschillende groottes. Dus ook kattenbakzakken heb je in verschillende groottes. Kijk goed naar de maat van jouw kattenbak en kies voor de juiste maat kattenbakzak. Ook bestaan er zeef kattenbakzakken. Dit is een zak je extra in de bak kunt plaatsen als je geen zin heb om elke keer met het kattenbakschepje de bak leeg te scheppen. Dagelijks kun je de zak eruit tillen, al het nog zuivere grit zal terugvallen in de bak en de ontlasting blijft achter in de zeef zak.

Kattenbakzakken kopen bij Huisdierplezier

Heb je de juiste maat kattenbakzakken gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun jij snel aan de slag met het verschonen van de kattenbak! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over het artikel of over jouw geplaatste bestelling kun je op werkdagen van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met de klantenservice per e-mail en telefoon. Zij zitten klaar om jouw van de juiste informatie te voorzien!

Heb je nog meer artikelen voor de kat nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze kattensnacks, kattenbakverfrissers, kattenbakken, design krabpalen, kattenmanden, kattenluiken, krabplanken, kattenspeelgoed, kattenbakschepjes, kattenbakmatten en krabtonnen.

Menu