• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenbakschepje

Alle soorten kattenbakschepjes

Wil je niet elke keer zo snel weer jouw kattenbak schoonmaken? Dan moet je er voor zorgen dat je de ontlasting iedere dag even uit de kattenbak schept. Dit kan met een kattenbakschepje! Er zijn veel verschillende soorten kattenbakschepjes verkrijgbaar. Verschillende groottes, verschillende grofheden, verschillende materialen en verschillende vormen. Het is eigenlijk maar net wat jij fijn vind om te gebruiken bij het schoonmaken van de kattenbak. Het schoonmaken van de kattenbak is al geen fijn klusjes dus de juiste kattenbakschep maakt het allemaal wat handiger.

Premium Photo | Ecological wood filler for cat litter and small animals guinea pigs, rabbits, turtles. close-up and purple owl, toilet, background

Wat zijn de verschillen tussen de kattenbakschepjes

Er zijn kattenbakschepjes gemaakt van verschillende materialen te vinden in onze kattenwinkel. Zo kun je gaan voor een simpel goedkoop plastic kattenbakschepje of voor bijvoorbeeld een aluminium kattenbakschepje. Een plastic kattenbakschepje gaat wat minder lang mee en kunnen soms wat doorbuigen op het moment dat je teveel grit en uitwerpselen in een keer op het schepje neemt. Dit wordt dan te zwaar waardoor het plastic dit niet houdt. Een aluminium kattenbakschep is daarentegen veel steviger. Het schepje is roestvrijstaal en gaat veel langer mee.

Kattenbak schepje Alu

Ook zijn er verschillende groottes verkrijgbaar. Heb je een kleine kattenbak dan kun je kiezen voor een kleinere kattenbakschep, heb je een grote kattenbak dan kun je bijvoorbeeld gaan voor kattenbakschep Jumbo. Met een grote kattenbakschep schep je natuurlijk veel meer in één keer eruit waardoor je minder lang aan het scheppen bent.

Kattenaccessoire schepje XXL

De verschillende grofheden bij kattenbakschepjes is ook een dingetje. Heb je kattengrit dat klontert of gebruik je kattenbakgrit dat helemaal uit elkaar valt of gewoon de vorm behoudt die het al heeft? Als je kattenbakvulling gebruikt dat klontert kun je gebruik maken van een groffer kattenbakschepje zodat het grit wat nog schoon is terugvalt in de bak. Zo kun je langer wachten tot je de gehele kattenbak weer schoon hoeft te maken. Heb je een kattenbakvulling die helemaal uit elkaar valt dan kun je beter voor een fijn kattenbakschepje gaan zodat je al het vieze er goed uit kunt scheppen.

schep kattenbak

Als laatst heb je dan nog de vorm van de verkrijgbare kattenbakschepjes. Zo heb je de ‘normale’ kattenbakschepjes maar er zijn ook schepjes in de vorm van een cup. Als je dit makkelijker in gebruik vind kun je gaan voor deze variant. Ook zijn er kattenbakschepjes met een soort klepje erop die je, zodra er grit en ontlasting op het schepje liggen, eroverheen kunt doen waardoor er niets van het kattenbakschepje af kan vallen. Ook handig toch?

Een kattenbakschepje kopen bij Huisdierplezier

Wil jij jouw kattenbak uitscheppen met het juiste kattenbakschepje? Kijk dan welke jou het fijnst lijkt in gebruik en bestel deze eenvoudig op onze online dierenshop. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat jij snel aan de slag kunt om de kattenbak uit te scheppen! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een artikel of over jouw geplaatste bestelling dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om jou te helpen.

Huisdierplezier jouw online dierenspeciaalzaak

Naast een breed assortiment kattenbakscheppen biedt Huisdierplezier méér voor jouw favoriete kat. Voor meer kattenbak accessoires kun je ook bij ons terecht, hiernaast bieden wij alles voor jouw kat op het gebied van voeding en verzorging. Ben jij ook nog op zoek naar andere kattenproducten? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij onze heerlijke kattensnacks, onze mooie krabpalen of handige kattenluiken. Naast een groot kattenassortiment schrijven wij ook regelmatig leuke en interessante blogs over katten, verdiep je in jouw huisdier en lees hieronder een aantal leuke blogs;

Blog: "Wat is de beste kattenbakvulling?"
Blog: "De populairste kattenrassen"
Blog: "Op zoek naar de beste krabpaal!"

Menu