• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kittenhalsband

Een halsband voor kittens         

Als je een kat wil laten wennen aan het dragen van een halsband is het verstandig om daar zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Op het moment dat je een kitten in huis krijgt kun je vanaf dat moment al beginnen met het omdoen van een kittenhalsband. Een halsband voor kittens is natuurlijk een stuk kleiner dan een normale kattenhalsband en ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en printjes.

Al onze kittenhalsbanden zijn voorzien van een belletje en hebben een safety kliksluiting. Kittenhalsbanden hebben een safety kliksluiting zodat wanneer de kitten ergens met het bandje achter blijft hangen deze los schiet zodat de kitten zichzelf niet op kan hangen aan de halsband. In principe hebben alle kattenhalsbanden een beveiliging om dat soort situaties te voorkomen. Ook zijn al onze kittenhalsbanden gemaakt van nylon. Nylon is een materiaal dat licht is in gewicht en snel droogt. Nylon is een sterk materiaal dat niet gevoelig is voor schimmels. Wel is nylon gevoelig voor UV-licht en heeft het geen ademend vermogen.

Kat, Gras, Pounce, Stengel, Dierlijke, Huisdier, Kitten

Een kittenhalsband kopen bij Huisdierplezier

Als je een leuke kittenhalsband gevonden hebt kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kitten snel genieten van een mooie nieuwe halsband! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een kittenhalsband kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Bij Huisdierplezier kun je terecht voor allerlei soorten kattenhalsbanden. Ook hebben we allerlei andere kattenbenodigdheden zoals bijvoorbeeld kattenmeubels, krabpalen en krabplanken.

Lees jij graag informatie over katten? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij onze katten blogs! Lees bijvoorbeeld eens de volgende blogs: Herken oormijt bij je katHoe verzorg je een kat? en Wat is de beste kattenbakvulling?

Menu