• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenhalsband Nylon

Kattenhalsband nylon

Er zijn verschillende soorten kattenhalsbanden verkrijgbaar waaronder nylon kattenhalsbanden. Er wordt veel gebruik gemaakt van nylon omdat het een sterk materiaal is. Nylon is een licht materiaal zodat het voor katten niet vervelend is om continu een halsbandje om te hebben. Nylon droogt heel erg snel wat fijn is als het halsbandje is nat geregend en het is niet gevoelig voor schimmels.

Onze nylon kattenhalsbanden zijn er in verschillende kleuren en leuke printjes. Zo zijn er nylon kattenhalsbandenZe hebben allemaal een safety kliksysteem als sluiting. Een safety kliksluiting zit er op voor de veiligheid zodat een kat zichzelf niet op kan hangen als deze buiten ergens achter blijft hangen aan de halsband. Ook is iedere nylon kattenhalsband voorzien van een belletje. Door het belletje kan het baasje horen waar de kat zich bevindt. Ook is het belletje ervoor om prooidieren op tijd te waarschuwen zodat ze kunnen vluchten voor de kat.

Kat, Vlinder, Binnenlandse Kat, Jonge Kat, Huisdier

Een nylon kattenhalsband kopen bij Huisdierplezier

Als je een leuke nylon kattenhalsband gevonden hebt kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een mooie nieuwe halsband! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een nylon kattenhalsband kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Bij Huisdierplezier kun je terecht voor allerlei soorten kattenhalsbanden. Ook hebben we allerlei andere kattenbenodigdheden zoals bijvoorbeeld kattentuigjes, kattenbakken en kattenbakvulling.

Lees jij graag informatie over katten? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij onze katten blogs! Lees bijvoorbeeld eens de volgende blogs: Herken oormijt bij je katHoe verzorg je een kat? en Wat is de beste kattenbakvulling?

 

Menu