• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Angelique.K - 9
Pluspunten
"Goede service en snelle reactie bij problemen. Mijn product was helaas kapot gegaan onderweg, wat na..."
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Krabpalen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Krabpaal

De krabpaal is een vrijwel noodzakelijk onderdeel als u een kat heeft of als u van plan bent om een kat in huis te nemen. Katten hebben net zoals mensen voldoende vrijheid nodig om te kunnen bewegen en om te sporten. Een krabpaal zorgt ervoor dat kat de mogelijkheid heeft om goed te rekken en te strekken. Daarnaast helpt de krabpaal om vuiligheid tussen de nagels van uw kat te verwijderen op een vrij natuurlijke wijze. Dit vermindert de kans op infecties aan de poten van uw kat. De krabpaal heeft ook een tweede rol, namelijk dat deze ervoor zorgt dat uw kat niet meer aan uw bank, gordijnen of andere meubels krabt.

Waarom is een krabpaal noodzakelijk?

Uw kat heeft een krabpaal nodig om een gezond lichaam te behouden. Krabben is een zeer belangrijk onderdeel binnen de lichaamsbeweging van uw kat. Wanneer uw kat geen mogelijkheid heeft om deze beweging te krijgen, kan dit de ontwikkeling van spieren belemmeren. De krabpaal zorgt ook voor ontspanning, waarbij uw kat zijn of haar territorium kan afbakenen

Wat voor krabpaal heeft uw kat nodig

Het type krabpaal welke geschikt is voor uw kat hangt erg veel af van de zogenaamde krabbehoefte van uw huisdier. Hier moet u op letten voor u overgaat tot aankoop. Houdt uw kat in de gaten of hij vooral horizontaal krabt aan bijvoorbeeld het tapijt, dan is het verstandig om een krabmat aan te schaffen. Als uw kat voornamelijk verticaal aan bijvoorbeeld de zijkant van uw bank krabt, dan kunt u het beste een verticale, hoge krabpaal aanschaffen. Het is verstandig om een krabpaal uit te zoeken die deze krabbehoefte kan ondersteunen. Mocht uw kat aan meerdere objecten in uw huis krabben, dan is het verstandig om meerdere kleinere krabpalen te plaatsen. Kijk voor de verandering ook eens naar een krabplank, krabton  of krabmat!

Een krabpaal bij Huisdierplezier

Bij Huisdierplezier hebben we erg veel aandacht besteed aan ons assortiment. We proberen het assortiment zo goed mogelijk aan te vullen zodat u altijd de juiste krabpaal vindt die past bij uw kat. Bekijk onze mogelijkheden en let op de voorkeur van uw kat. Als laatste tip willen we u meedelen dat als u het gebruik van de krabpaal wilt stimuleren, dat u het beste een hangend/bungelend speeltje kunt ophangen aan de krabpaal.