• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Martin - 9
Pluspunten
"Snelle levering, duidelijke communicatie"
Verbeterpunten
"-"
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Krabpaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Krabpaal

Een krabpaal is een fijne speelplek voor uw kat. Daarnaast kan een kat ook lekker uitrusten in zijn of haar eigen krabpaal. Een krabpaal heeft natuurlijk niet alleen voordelen voor uw kat, maar ook voor uzelf. Het meubilair in uw huis zal voortaan met rust gelaten worden! Bekijk snel de krabpalen in ons assortiment! Kijk voor de verandering ook eens naar een krabplank, krabton  of krabmat

Het nut van een krabpaal

Een krabpaal is een heel nuttig product. Katten zijn graag op jacht en spelen graag, maar dat wisselen ze af met lekker luieren. Vooral kittens kunnen haast niet stil zitten en gaan graag achter alles aan, niks is meer veilig! Hangen in de gordijnen of de bank aan stukken krabben is iets wat iedere kattenliefhebber bekend voorkomt. Door een krabpaal aan te schaffen geeft u uw kat zijn of haar eigen speelparadijs en worden uw gordijnen en bank met rust gelaten! Wel moet u er natuurlijk voor zorgen dat u uw kat iedere keer wanneer hij of zij aan uw meubilair komt corrigeert en uw kat naar de krabpaal brengt. Een krabpaal heeft verschillende onderdelen. Zo heeft een krabpaal vaak een plankje waar uw kat op kan liggen, maar heeft deze ook vaak een speeltje. Het soort touw wat om de palen van de krabpaal zit is ervoor om de nagels van uw kat scherp te houden.

Het bestellen van een krabpaal

Het bestellen van een krabpaal doet u bij Huisdierplezier! Bij Huisdierplezier haalt u enkel een krabpaal van A kwaliteit in huis. Door onze uitstekende service staat deze krabpaal voordat u het weet voor uw deur. Heeft u zich bedacht en wilt u de krabpaal terug sturen? Dan is dat geen probleem en kunt u gewoon uw geld terug ontvangen, tenzij u ervoor gekozen heeft om achteraf te betalen. In onze categorie katten benodigdheden vindt u al onze producten speciaal voor katten. Heeft u nog vragen over onze service of producten? Neem dan gerust even contact met ons op.