• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Laserspeelgoed

Laserlampjes voor katten

Een kat moet uitgedaagd worden. Zeker als deze geen mogelijkheid heeft om lekker naar buiten te gaan. Veel mensen willen tegenwoordig hun katten binnenhouden en al helemaal als het gaat om raskatten. Toch hebben deze ook de mogelijkheid nodig om hun energie kwijt te kunnen en wat is er een betere oplossing dan laser speelgoed voor katten. Katten zijn al vrij snel tevreden met bijvoorbeeld een lege doos of een propje papier maar een laserlampje vinden ze helemaal geweldig! Ze zullen er als een gek achteraan jagen waardoor je ervoor zorgt dat de kat beweging krijgt, energie kwijtraakt en dat ze hun jachtinstinct kunnen gebruiken.

Laser Wijzer-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Er zijn verschillende soorten laserlampjes verkrijgbaar voor katten. Je hebt een standaard laserpen voor katten zoals iedereen ze kent maar je hebt ook een automatische laser voor katten.

Laserpen kat
Een laserpen voor katten is een kattenspeeltje waar de kat niet alleen mee kan spelen. Het baasje zal actief het laser kattenspeeltje moeten bewegen zodat de kat er achteraan kan jagen. Door samen met de kat te spelen bouw je een goede band op. Plan dus af en toe een laser speelmomentje in!

Automatische laser katten
Als je hele actieve katten in huis hebt die veel meer aandacht en afleiding vragen kun je je ook kiezen voor automatisch laserspeelgoed. Dit speelgoed draait automatisch rond waardoor de kat geprikkeld wordt om te jagen. Als je soms wat langer van huis bent omdat je moet werken kun je op deze manier de katten uitdagen en ervoor zorgen dat ze zich niet vervelen.

Katten en laserlampjes zijn gewoon een leuke combinatie. Let er wel op dat een laserlampje werkt op batterijen. Dus je zult deze wel om de tijd een keertje moeten vervangen.

Een katten laserlampje kopen bij Huisdierplezier

Heb jij het juiste laserlampje voor jouw kat gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze online dierenwinkel. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat de kat snel kan spelen met zijn of haar nieuwe favoriete kattenspeeltje! Als je eerst nog wat vragen hebt over een artikel of over de door jouw geplaatste bestelling dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via de chat op de website, via e-mail en via de telefoon. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om jou te voorzien van de juiste informatie.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer soorten kattenspeeltjes in ons assortiment. Denk daarbij aan balletjes, muisjes, speeltunnels en nog veel meer! Mocht je daar ook nog geïnteresseerd in zijn kun je op je gemak even verder kijken. Bij ons vind je alle benodigdheden voor jouw kat. Zo kun je ook eens kijken bij onze fijne kattenmandjes, onze overheerlijke kattensnacks of alle verzorgingsartikelen voor de kat. Ook vind je bij Huisdierplezier artikelen voor honden, konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen. Heb jij nog meer huisdieren? Dan ben je  bij ons op het juiste adres!

Menu