• A-kwaliteit
 • Meer dan 20.000 producten
 • Achteraf betalen mogelijk
Trees - 10
Pluspunten
"Heel vriendelijke persoon die leverde,en vroeger geleverd dan geplant heel tevreden , doe zo voort ..."
 • 0031 (0)850 - 656263
Menu

Katten accessoires

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Katten accessoires

Ben op je op zoek naar nieuwe katten accessoires? Neem eens een kijkje in ons assortiment. Zo kan je al een schepje voor de kattenbak kopen voor €1,90! Naast verschillende soorten schepjes zijn er nog veel meer producten in dit assortiment te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kattenbakzakken, adreshangers, shampoo en verschillende soorten en maten kattenspeelgoed.

Kattenspeelgoed

Het is over het algemeen wel bekend dat katten het erg leuk vinden om te spelen met bepaalde dingen. Om ervoor te zorgen dat katten niet met belangrijke spulletjes gaan spelen, kan het handig zijn om een kattenspeeltje voor ze te kopen. Ook wanneer je kat de neiging heeft om wat sneller overgewicht te krijgen kan het goed zijn voor je kat om een kattenspeelgoedje te kopen. Hierdoor zal je kat meer in beweging zijn en zal hij minder snel aankomen. Ook wanneer je kat altijd maar ligt te luieren en weinig plezier heeft kan een kattenspeeltje de oplossing zijn. Hierdoor kunnen zijn zintuigen geprikkeld worden en kan hij merken dat spelen met kattenspeelgoed toch echt heel erg leuk is! Naast het speelgoed op deze pagina hebben wij nog veel meer kattenspeelgoed in ons assortiment.

Kattenshampoo

Ook verschillende soorten kattenshampoo zijn te vinden in ons katten accessoires assortiment. Om je kat te wassen moet je echt speciale kattenshampoo gebruiken, aangezien katten een heel andere huid hebben dan mensen. Mensenshampoo is dus écht niet geschikt. Dat komt omdat de huid van de kat dan te veel ontvet wordt. Bij ons kan je deze speciale shampoos natuurlijk verkrijgen!

Andere kattenbenodigdheden

Buiten dit assortiment aan katten accessoires verkopen wij nog veel meer producten die geschikt kunnen zijn voor jouw kat. Buiten dat katten speelgoed heel leuk vinden, vinden ze het ook heel leuk om te krabben aan verschillende dingen. Hiervoor hebben wij dan ook een assortiment aan krabpalen en andere krabmeubels. Daarnaast hebben we nog een breed assortiment aan kattenmandenkattenhuisjes, Kattenbakken en Kattenbakvulling. Ook deze producten hebben een uitstekende kwaliteit!