• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Waterbak Kat

Waterbak voor katten

Ook bij de waterbakjes voor katten geldt dat er verschillende mogelijkheden zijn. Het aankopen van een kattenwaterbak is een kwestie van smaak. Je kunt er niet omheen, een waterbakje voor je kat is een van de benodigdheden die je absoluut moet halen voor je jouw kat in huis krijgt. Hieronder gaan we je laten zien welke soorten waterbakjes voor katten wij in ons assortiment hebben.

Kat, Katachtig, Huisdier, Snorharen, Dierlijke, Gezicht

Soorten waterbakken voor katten

Natuurlijk hebben we waterbakjes voor katten in allerlei kleuren en printjes. Er is dus voldoende te kiezen! Ook zijn er waterbakjes van verschillende materialen, kunststof en keramiek. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je wil. Ben je wel eens 2 dagen van huis? Dan is het misschien handig om te kiezen voor een drinksilo. Hier kun je meer water in doen zodat de kat altijd voldoende tot zijn of haar beschikking heeft. Zo niet, dan kun je gerust een kleiner waterbakje nemen. Het water moet toch iedere dag ververst worden.

Hondenvoerbak en drinkbak Maasai

Een waterbak voor katten kopen bij Huisdierplezier

Heb je een waterbak voor jouw kat gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kitten of kat genieten van een nieuwe waterbak. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een kattenvoerbak kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier niet alleen terecht voor Drink- en voerbakjes voor katten maar voor al jouw kattenbenodigdheden! Denk daarbij bijvoorbeeld aan handige krabplanken, mooie kattenmeubels en heerlijke kattensnacks.

Vind jij katten heel interessant en wil jij alles over deze viervoeters te weten komen? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij onze kattenblogs. Hier een aantal voorbeelden: Alles over het kattenras de SiameesHerken oormijt bij je kat en Hoe verzorg je een kat?

 

Menu