• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Drinkfontein Kat

Drinkfontein voor katten

Sommige katten zijn moeilijke drinkers. Het is goed om jouw kat in de gaten te houden en te kijken of deze wel voldoende drinkt op een dag. Mocht het zo zijn dat jouw kat te weinig drinkt kan het een oplossing zijn om een drinkfontein te plaatsen in huis. Als een kat te weinig vocht binnen krijgt kan dit zorgen voor problemen. De voorkeur voor stromend water is instinctief. Katten in het wild drinken ook liever van stromend water omdat dit beter is dan stilstaand water.

Chartreux, Kat, Dierlijke Portret, Kat Gezicht, Hoofd

Verschillende drinkfonteinen voor katten

De kattendrinkfonteinen in ons assortimenten werken in principe allemaal hetzelfde. Ook zijn er verschillende bijproducten verkrijgbaar zoals nieuwe filters en pompjes. De verschillend tussen de kattendrinkfonteinen zit in het soort merk en kleurensamenstellingen. We hebben namelijk drinkfonteinen van Cat Mate en van Flamingo.

Cate Mate drinkfontein

Een drinkfontein voor katten kopen bij Huisdierplezier

Heb je een goede drinkfontein gevonden voor jouw kat? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kitten of kat genieten van dat lekkere stromende water van de kattendrinkfontein. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een kattendrinkfontein dan kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier niet alleen terecht voor Drink- en voerbakjes voor katten maar voor al jouw kattenbenodigdheden! Denk daarbij bijvoorbeeld aan handige kattenbakken, kattenluikjes voor in deuren of ramen en praktische kattentransportboxen.

Vind jij katten heel interessant en wil jij alles over deze viervoeters te weten komen? Dan kun je ook eens een kijkje nemen bij onze kattenblogs. Hier een aantal voorbeelden: Alles over het kattenras de SiameesHerken oormijt bij je kat en Hoe verzorg je een kat?

Menu