• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Middelgrote Krabton

Middelgrote krabtonnen voor katten

Is een kleine krabton toch echt te klein voor jouw kat? Dan kun je ook kijken naar een middelgrote krabton. Wij hebben deze ingeschaald in een afmeting van 80 cm tot 150 cm. Voor grote katten is minstens een middelgrote krabton ook nodig zodat ze zich helemaal kunnen strekken. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo zijn de krabtonnen er in verschillende kleuren.

- Krabton zwart
- Krabton grijs
- Krabton Bruin

En natuurlijk zijn ze er ook in verschillende vormen. De meeste krabtonnen zijn natuurlijk rond maar we hebben nu ook een vierkante krabton in ons assortiment! Ook een krabton in de vorm van een huisje is super leuk. Er is voldoende keuze, de katten krabton moet natuurlijk ook mooi staan in jouw interieur.

Waarom krabt een kat zoveel?

Er zijn meerdere redenen waarom een kat krabt. Dit is natuurlijk gedrag en zal je de kat nooit af kunnen leren. Een kat krabt om de nagels te verzorgen. Als een kat krabt aan een ruw oppervlakte zoals aan een krabton voor katten, dan zal het afgesleten buitenste laagje loslaten en zal de nieuwe scherpe nagel tevoorschijn komen. Door te krabben trainen katten ook de spieren in de voetjes. Als jouw kat wat gespannen is kun je dit vaak merken omdat ze dan meer gaan krabben dan normaal. Krabben is namelijk ontspannend. Dus als er iets is verandert in huis of jouw situatie is iets veranderd dan is dit normaal gedrag. Natuurlijk is het territorium afbakenen ook een reden dat katten krabben. Tussen de voetzooltjes zitten klieren die feromonen en zweet afscheiden. Als dit zich mengt komt er een unieke geur vrij die katten achterlaten door te krabben op bepaalde plekken. Deze geur is een duidelijke boodschap voor andere katten waardoor ze uit de buurt zullen blijven.

Waarom kiezen voor een middelgrote krabton?

Een middelgrote krabton is een stevig krabmeubel voor kleine en middelgrote katten. Middelgrote krabtonnen zijn vaak gemaakt van sisal en zacht pluche zodat de kat naast het verzorgen van de nagels ook optimaal kan genieten van het comfort dat de middelgrote krabton te bieden heeft. Er zijn middelgrote krabtonnen in het rond maar ook in het vierkant! Natuurlijk kun je ook kiezen tussen verschillende kleuren zodat er altijd wel een middelgrote krabton beschikbaar is die in jouw interieur past. Een middelgrote krabton plaatsen in huis ziet er meestal wat strakker uit dan een normale krabpaal met verschillende uitstekende attributen. Dat is een van de hoofd redenen waarom je voor een middelgrote krabton zou kunnen kiezen.

Een middelgrote krabton kopen bij Huisdierplezier

Koop die mooie krabton bij onze online dierenspeciaalzaak! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze nog dezelfde dag verzonden worden zodat jouw kat snel kan genieten van de nieuwe katten krabton. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Wil je een krabton kopen maar heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon.

Toch op zoek naar een andere maat krabton?
- Kleine krabton
- Middelgrote krabton
- Grote krabton

Als je ook nog andere kattenbenodigdheden nodig hebt kun je ook een kijkje nemen bij onze kattensnacks, speelmuisjes, voer- en drinkbak, kattenbak accessoires, catnip speeltjes, kattentuigjes of krabplanken.
 

Menu