• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Krabplank Hoek

Katten Krabplank Hoek

Het kan soms zijn dat je niet veel plek hebt in huis waardoor het plaatsen van een krabpaal bijna niet mogelijk is. Dit kan komen door de beschikbare ruimte maar ook niet iedereen staat te wachten op een grote krabpaal in huis. Een krabplank kan dan een goede oplossing zijn. Er zijn standaard krabplanken maar ook hoek krabplanken. Met een hoek krabplank werk je de hoek van een muur mooi af met een plekje waar de kat kan krabben. Als je dit op meerdere plekken in huis doet op de looproute van de kat zal de kat minder de neiging hebben om te gaan krabben aan je meubels en dat willen we natuurlijk allemaal voorkomen. Ook kan een hoek krabplank gewoon op een vlakke muur geplaatst worden. Bekijk hieronder de mogelijkheden in onze kattenwinkel van krabplanken.

Kat, Krabben, Zon, Huisdier, Kras, Paw, Katachtig

Een hoek krabplank in verschillende maten en kleuren

Om te bepalen welke hoek krabmat het beste is voor jouw kat bekijken we graag de mogeiljkheden met je in onze kattenwinkel. In ons assortiment vind je twee verschillende soorten hoek krabplanken. Het verschil zit hem in de kleur. Hoek krabplank Sisal Hoek is beige van kleur en Hoek krabplank Greta is grijs van kleur. Ze zijn beide gemaakt van MDF met daarop zacht pluche en sisal. Hoek krabplank Greta is ook nog verkrijgbaar in twee afmetingen, small en medium.

Hoekkrabplank Greta

Een hoek krabplank kopen bij Huisdierplezier

Heb je een hoek krabplank gevonden die past in jouw interieur? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel zijn of haar nagels zetten in die mooie nieuwe hoek krabplank. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een hoek krabplank kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. Onze medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw viervoeter!

Bij Huisdierplezier kun je niet alleen terecht voor krabplanken maar voor allerlei soorten kattenbenodigdheden. Denk daarbij aan leuke kattenspeeltjes, mooie kattenbakken en handige kattentuigjes.Ben jij iemand die graag alles te weten wil komen over katten? Wij schrijven regelmatig leuke en leerzame blogs over huisdieren waaronder leuke kattenblogs. Lees ook eens onze kattenblogs: 

Populaire kattennamen
Alles over het kattenras de Siamees 
Hoe verzorg je een kat?
Wat is de beste kattenbakvulling?

Menu