• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Grote Krabpalen

Grote krabpalen voor katten

Heb jij ruimte in huis om jouw kat of katten een leuk klimparadijs te bieden? Dan is een grote krabpaal zeker aan te raden. Katten houden van klimmen en vinden het fijn om op een hoge plek te liggen zodat ze het overzicht hebben en alles in de gaten kunnen houden. Wij hebben de grote krabpalen ingedeeld in vanaf 150 cm en hoger.

Krabpaal Giganto Grijs

Soorten grote katten klimpalen

Ook bij de grote krabpalen heb je weer veel verschillende soorten. Houten krabpalen, een natuurlijke krabpaal, plafond krabpalen en hoekkrabpalen. Een grote krabpaal valt natuurlijk op en het is daarom voor veel mensen ook belangrijk dat deze er mooi uitziet en bij het interieur past. Het is dus fijn als de krabpaal een mooi design heeft. Smaken verschillen en daarom zijn ze er ook in vele verschillende kleuren en materialen. Sommige krabpalen hebben een leuk krabtouw of speeltjes aan de krabpaal zodat katten ook fijn kunnen spelen en zo meer beweging krijgen.

Het is belangrijk om een krabpaal in huis te hebben

Dit geldt zeker voor katten die niet naar buiten mogen. Ze moeten een beetje uitgedaagd worden en ook een mogelijkheid hebben om te klimmen en te krabben. Krabben is een natuurlijk gedrag en moeten ze kunnen uitvoeren op plekken waar dit ook op mag en dus niet aan een bank of stoel.

Door te krabben verzorgen katten de nagels. De afgesleten buitenste laag van de nagel zal loslaten en de nieuwe scherpe nagel zal tevoorschijn komen. Ook zitten er geurkliertjes tussen de voetzooltjes. Als katten krabben blijft de geur achter op die plek waardoor ze hun territorium afzetten. Ook trainen ze hiermee de spieren in de voetjes. Als een kat gespannen is kan deze ook meer gaan krabben, ze worden hier namelijk rustig van. Heel veel redenen om te zorgen voor goede kattenpalen in huis!

Laat jouw kat of katten eerst wennen aan de krabpaal

Niet alle katten maken meteen gebruik van een nieuwe kattenpaal in huis. Het is daarom goed om deze aan de klimpaal te laten wennen. Begin bij de plaats waar de krabpaal staat. Het is belangrijk dat de krabpaal niet op een verlaten plek in huis geplaatst wordt. De kat zal dan geen gebruik gaan maken van de krabpaal. Kijk naar de favoriete slaap en zitplekken van de kat en plaatst de krabpaal in de buurt daarvan. Ook bij een deurpost, bij een bank of bij het raam zijn vaak goede plekken.

Heeft de kat de krabpaal gevonden? Dan is het goed om hem of haar te belonen door een lekkere snack te geven op de krabpaal. Ook het voerbakje met brokjes aanbieden op de krabpaal kan zorgen dat de kat de krabpaal gaat zien als een positieve plek. Catnip en kattenkruid op de krabpaal aanbrengen werkt meestal ook heel goed.

Anneli, Maine Coon, Kat, Weergave, Portret, Wol, Bont

Een grote krabpaal kopen bij Huisdierplezier

Heb je dè kattenkrabpaal gevonden voor in huis? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Plaats de bestelling op een werkdag voor 13:00 uur en deze zal dezelfde dag nog verzonden worden! Zo heb je super snel jouw krabpaal in huis. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Heb je wat vragen over een artikel of over jouw geplaatste bestelling? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon.

Bekijk hier alle subcategorieën die onder krabpalen vallen:

Kleine krabpalen
Middelgrote krabpalen
Grote krabpalen
Krabpalen voor grote katten
Plafondkrabpalen
Design krabpalen

Ben je op zoek naar meer kattenbenodigdheden? Neem dan ook eens een kijkje bij de kattensnacks, krabtonnen, kattenspeelgoed, kattenluiken en katten verzorgingsartikelen.

Menu