• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattentent

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Kattentent

Katten vinden het heerlijk om ergens in weg te kunnen kruipen. Daarom zijn er vele kattenmeubels waarin dit mogelijk is. Een van die meubels is een leuke kattentent. Een kattentent of kattentipi is niet alleen fijn voor de kat maar zijn ook leuk om te zien! Het is fijn voor katten als ze in huis meerdere plekjes hebben waar ze zicht terug kunnen trekken. Kijk goed naar de looproutes van de kat want als je de kattentent plaatst waar de kat nooit komt is de kans groot dat hij of zij geen gebruik gaat maken van de kattentent.

Cute, Jong, Kat, Thuis, Dieren, Kitten, Birma, Boek

Waarom een kattentent voor de kat?

Zoals hierboven al geschreven; katten houden ervan ergens onder of in te kruipen. DIt zien we ook terug in het dagelijkse leven, katten zoeken de warmte op of juist een koele plek en vinden het prettig in een gesloten of deels gesloten ruimte te verblijven. Dit geeft een geborgen en veilig gevoel bij de kat waardoor hij heerlijk kan genieten van zijn rust tijdens een slaapje. Een kattentent biedt deze mogelijkheden, de kat kan zich heerlijk terugtrekken zonder dat hij zich bewust hoeft te zijn van zijn omgeving. Ideaal wanneer jouw kat slecht tot rust kan komen in drukte of bij bezoek. Een kattentent komt in verschillende modellen, materialen en afmetingen. Welke het beste past bij jouw kat hangt af van een aantal dingen, lees hieronder daarom snel verder en bekijk de mogelijkheden in onze kattenwinkel.

Verschillende soorten kattententen

In ons assortiment vind je verschillende kattententen, welke kattentent het beste past bij jouw kat is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft de ene kat voorkeur voor bepaalde materialen terwijl de andere liever een fijn en geborgen plekje heeft in zijn kattentent. Hieronder bekijken we een aantal voorbeelden uit onze kattenwinkel

Kattentent Denie

Kattentent Denie
Kattentent Denie heeft een mooie blauwe denim kleur. Deze kattentent heeft 3 openingen en heeft aan één zijkant een krabgedeelte. Een multifunctionele kattentent dus!

Katten Tent Tipi

Kattentent Tipi
De naam zegt het al, deze kattentent lijkt op een tipi! Deze kattentent moet je ook echt zelf opzetten en boven vastknopen. Er is één opening en deze kattentent bevat een fijne zachte bodem zodat de kat heerlijk kan relaxen.

Kattentent Nova

Kattentent Nova
Kattentent Nova is een hele stevige kattentent gemaakt van MDF. De mooie witte met grijze kleur maken deze kattentent stijlvol. Deze kattentent heeft één opening en aan één zijde een krabmat. Ook deze kattentent is dus multifunctioneel!

Kattentent Snoozzy

Kattentent Snoozzy
Kattentent Snoozzy heeft twee openingen en is heerlijk zacht! Daarom is deze kattentent ideaal om lekker lang te relaxen.

Een kattentent kopen bij Huisdierplezier

Heb je een leuke kattentent gezien voor jouw kat? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een nieuwe relaxplek in huis! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaalde kattentent kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw kat!

Natuurlijk kun je bij Huisdierplezier terecht voor veel meer kattenbenodigdheden voor de huisvesting van jouw kat. Denk daarbij aan mooie stevige krabpalen, overheerlijke kattensnacks en fijne kattenbakvulling. Wil jij alles te weten komen over katten? Dan is het misschien ook interessant om eens onze kattenblogs te lezen:

Herken oormijt bij je kat
Wat is de beste kattenbakvulling?
Alles wat je moet weten over het kattenras de Blauwe Rus
Of bekijk alle kattenblogs op de blogpagina!

Menu