• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenzakken

Snoozelen in de kattenzak, speelzak of kattenslaapzak

Bij de komst van een kitten of kat kun je er niet omheen, een heerlijke zachte en vooral warme kattenmand voor de kat te kopen. Maar wist je dat er ook leuke slaapzakken verkrijgbaar zijn voor de kat? Een heerlijke warme kattenzak gemaakt van zachte en warme stoffen waar jouw kitten of kat heerlijk in kan dutten. In onze kattenwinkel vind je naast leuke kattenmanden en kattenkussens ook deze heerlijke slaapzakken voor katten. Een katten speelzak is verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en designs. Om te kunnen bepalen welke kattenzak het beste past bij jouw wensen en die van de kat gaan we eerst de verschillende modellen slaapzakken voor de kat bekijken. We bespreken de verschillende materialen van slaapzakken voor de kat en bekijken de opties binnen het assortiment voor heerlijke snoozelen.

Kattenzak Amadeo  Kattenzak Corno

Het nut van de katten slaapzak

Wat is het nu van een slaapzak voor jouw kat? Veel katten zoeken de warmte op in huis, dit is ook de reden dat veel katten op de vensterbank liggen terwijl ze een heerlijk dutje doen. De warmte geeft een veilig gevoel bij de kat en daarnaast is het natuurlijk altijd lekker warm onder de wol te kruipen. Een fijne slaapzak voor de kat zorgt dus in eerst instantie voor heerlijke warmte tijdens de dutjes. Maar hiernaast heeft een slaapzak voor de kat meer nut, denk bijvoorbeeld aan het geborgen en veilige gevoel wat de kat krijgt in de kattenzak. Katten staan er om bekend zich graag op te sluiten in kleine ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan die kartonnen doos van jouw bestelling, welke vaak niet veilig is bij de kat. De reden dat katten zich graag in een kleine ruimte proppen is het geborgen gevoel. Het gevoel van veiligheid welke de kleine ruimte biedt zorgt ervoor dat de kat zich veilig en geborgen voelt, zeker op spannende momenten. Een kattenslaapzak biedt dit gevoel ook, de gesloten en omarmende slaapzak zorgt voor heerlijke veilige dutjes bij de kat. De voordelen van een fijne katten slaapzak op een rijtje;

  • Een kattenslaapzak biedt warmte aan de kat
  • Een kattenslaapzak biedt comfort tijdens het dutten
  • Een kattenslaapzak geeft een geborgen en veilig gevoel
  • Een kattenslaapzak is een goedkoop kattenmandje
  • Een kattenslaapzaak is verkrijgbaar in vele maten en kleuren

Het materiaalgebruik bij de katten slaapzakken

Een kattenzak is perfect voor heerlijk dutjes en eindeloze warmte voor de kat. Maar welke materialen zijn het beste geschikt voor een kattenslaapzak? Kies je voor een warme slaapzak voor de kat of gaat jouw voorkeur uit naar een materiaal wat eenvoudig schoon te maken is. De meeste kattenslaapzakken uit ons assortiment zijn gemaakt van polyester, deze sterke stof heeft veel voordelen voor zowel de kat als het baasje. Polyester is een eenvoudig schoon te maken materiaalsoort, vaak kunnen slaapzakken kat van polyester zelfs in de wasmachine worden gewassen. Daarnaast heeft dit materiaal het kenmerk warm aan te voelen, dit draagt natuurlijk bij aan een heerlijke nacht (of dag) rust bij jouw kat of kitten. Een pluche kattenzak komt hiernaast in alle kleuren en maten, kies je voor een leuke grijze kattenzak of kies je liever voor een bruine kattenzak voor jouw kat?

Kattenzak Smoothy Grijs Kattenzak Smoothy Bruin

Andere soorten kattenmanden

Is jouw kat niet zo’n fan van een slaapzak of heb jij een groot kattenras? Dan zijn er natuurlijk nog meer artikelen om de perfecte slaapplek te creëren. Wij hebben de categorie kattenmanden opgesplitst in 4 subcategorieën om een wat beter overzicht te krijgen. Zo shop je in onze kattenwinkel ook heerlijk zachte kattenmanden en kattenkussens welke warmte, comfort én veiligheid bieden bij de kat. Heb jij een kitten of een klein kattenras dan is een leuk kattenhuisje of een kattenslaapzak een perfecte aankoop voor comfort.

Alles voor jouw kat onder één dak!

Naast de leukste slaapzakken voor katten, hangmatten en kattenhuisjes kun je in onze kattenwinkel naar hartenlust shoppen voor jouw kitten of kat. Wil jij een kat houden in de toekomst en ben je op zoek naar informatie, lees dan eens een van onze leuke blogs over katten. Zo kun je een geschikt kattenras zoeken in het artikel “Populaire kattenrassen”, leer je een kat te verzorgen in het artikel: “Hoe verzorg je een kat?” en kies je de beste kattenvulling door onze blog “Wat is de beste kattenbakvulling?

Naast leuke informatie en tips over het houden van katten vind je op onze webshop alle denkbare benodigdheden voor jouw kitten of kat. Kies het mooiste kattenmeubel uit onze categorie; huisvesting voor de kat, shop het leukste kattenspeelgoed of de lekkerste kattensnacks in onze categorie voeding en verzorging voor de kat.

Afbeeldingsresultaat voor kattenzak freepik

Een kattenzak kopen bij Huisdierplezier

Heb je een mooie kattenzak voor jouw kat gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij onze online dierenspeciaalzaak. Als je de bestelling plaatst op een werkdag (maandag tot en met vrijdag) voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een fijne slaapzak! Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald artikel of over de door jouw geplaatste bestelling kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice.

Menu