• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

kattenkussen

Fijne kussens voor katten

Vind jouw kat het ook heerlijk om fijn weg te kunnen kruipen op een warm zacht kussen? Een kat slaap heel erg veel, wel 16 tot 20 uur per dag. Het slaapgedrag stamt af van hun oorspronkelijke leven als roofdier. Wilde katten hadden alle energie nodig om te jagen voor eten en sliepen tussendoor om zo energie bij te tanken.

De meeste katten vinden het fijn om hoog te liggen. Zorg er daarom voor dat er minstens één hoge slaapplek in huis is. Dit kan een hoge krabpaal zijn, een krabpaal voor aan de muur of bovenop een kast. De plek moet wel redelijk makkelijk toegankelijk zijn. Plaats daar een fijn kattenkussen op en de kat kan heerlijk relaxen!

hondenkussen krems licht bruin 50 cm

Materiaalgebruik bij kattenkussens

Onze kattenkussens zijn gemaakt van polyester. Polyester is een duurzame, gladde, lichte stof die zacht aanvoelt. Het is vormvast en behoudt zijn kleur. De kussens gaan hierdoor lang mee. Het is een stof die niet goed vocht opneemt en makkelijk te reinigen is.

Meerdere mogelijkheden in kattenmanden

Naast kattenkussens zijn er nog andere artikelen die de kat een heerlijke slaapplek bieden. Er zijn leuke kattenhuisjes, fijne kattenhangmatten en grappige kattenzakken verkrijgbaar! Dus heeft jouw kat een voorkeur voor iets anders dan een kattenkussen? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere categorieën:

- Kattenkussen
- Kattenhuisje
- Kattenhangmat
- Kattenzak

Kat, Kater, Binnenlandse Kat, Makreel, Huisdier, Slaap

Een kattenkussen bestellen

Heb je een fijn kussen gevonden voor jouw kat? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier! Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kan jouw kat snel genieten van een heerlijk kussen! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay en Klara. Als je eerst nog vragen hebt over een artikel of over jouw geplaatste bestelling kun je gerust even contact opnemen met de klantenservice. Deze zijn bereikbaar op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, via e-mail en telefoon.

Heb je nog meer kattenartikelen nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij onze kattensnacks, krabplanken, kattentunnels, laserspeelgoed, kattenbakken, kattenbakvulling en katten verzorgingsartikelen.

Menu