• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

update 22-01-2021 | Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Kattenhuisje

Leuke huisjes voor katten

Katten vinden het fijn om een holletje weg te kunnen kruipen. Zet een kartonnen doos neer en de kat zal meteen proberen om erin te gaan zitten. Er bestaan alleen ook artikelen die iets comfortabeler zijn dan een kartonnen doos zoals bijvoorbeeld een kattenhuisje.

In een kattenhuisje kan een kat niet alleen lekker slapen maar ook spelen. Er zijn kattenhuisjes in de vorm van een tent, een echt huisje, een box of zelfs een huisje dat eruit ziet als een schildpad! Leg er wat leuk speelgoed in zoals een muisje of balletje en de kat zal helemaal los gaan. Ook als slaapplek zijn ze zeer geschikt. Het is dan wel geen hoge slaapplek maar ze zullen zich wel geborgen voelen.

Dierenmand Kathome Grizzard Opvouwbaar

Materiaalgebruik bij onze kattenhuisjes

De kattenhuisjes zijn voornamelijk gemaakt van polyester. Deze stof is zacht en neemt moeilijk vocht op. Het is makkelijk te reinigen wat natuurlijk handig is! Ook is polyester stevig, duurzaam en behoudt het zijn kleur goed.

Andere mogelijkheden in kattenmanden

We hebben natuurlijk niet alleen maar kattenhuisjes in ons assortiment als relaxplek voor katten. Ook kattenhangmatjes, kattenkussens en hele leuke kattenzakken zijn bij ons verkrijgbaar. Om het makkelijk te maken voor je hebben wij onze kattenmanden onderverdeeld in 4 categorieën. Heeft jouw kat liever iets anders dan een leuk huisje? Neem dan zeker even een kijkje bij de andere opties.

- Kattenkussen
- Kattenhuisje
- Kattenhangmat
- Kattenzakken

Hoe gaat het bestellen van een kattenhuisje in zijn werk?

Heb je een leuk kattenhuisje gevonden voor jouw kat? Dan kun je deze super eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdagen (maandag tot en met vrijdag) voor 13:00 uur dan zal deze dezelfde dag nog verzonden worden zodat jouw kat snel kan genieten van zijn of haar nieuwe relaxplek! De betaling kun je doen via IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Let er wel op dat als je voor bankoverschrijving kiest het langer duurt voordat de bestelling verzonden wordt omdat het geld eerst bijgeschreven moet staan op onze rekening. Als je eerst nog vragen hebt over een artikel of over de door jouw geplaatste bestellen dan kun je gerust even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen via e-mail en telefoon.

Heb je nog meer kattenartikelen nodig? Neem dan ook eens een kijkje bij ons kattenspeelgoed, kattenmeubels, krabpalen, kattenluiken, krabtonnen en voer- & drinkbakjes.

Menu