• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 0031 (0)850 - 656263
Menu
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Kattenluik

Kattenluik

Door gebruik te maken van een kattenluik kan een kat zelf bepalen wanneer hij of zij naar buiten of naar binnen wil. Zo hoef je zelf niet continu de deur open te maken als de kat voor de deur staat te mauwen, super handig toch?!

Voor dat je een kattenluikje gaat aanschaffen is het belangrijk dat je eerst kijkt waar je deze wil gaan plaatsen. Moet het luik in een buitendeur, binnendeur, muur of zelfs in een glazen deur komen? En hoe dik is de muur of deur? Wil je gewoon een standaard kattenluik met 2 of 4 afsluitmogelijkheden, heb je liever een elektromagnetisch luikje, een kattenluik met een timer of een kattenluik dat werkt op de microchip van de kat? 
Het is allemaal mogelijk!

Een kattenluik in verschillende uitvoeringen

Er zijn veel verschillende soorten kattenluiken. Hier gaan we ze even allemaal op een rijtje zetten.

Standaard kattenluik
De meest simpele onder de kattenluiken. Hiervan heb je de volgende uitvoeringen:

Cat Mate 304 of Kattenluik 2-way
Dit kattenluik heeft 2 afsluitmogelijkheden: geheel open of gesloten. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Cat Mate 309 of Kattenluik 4-way
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Cat Mate 234 
Dit kattenluik heeft 2 afsluitmogelijkheden: geheel open of gesloten. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren of in muren. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Cat Mate 235 of Kattenluik 4-way met Tunnel
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren of in muren. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Cat Mate 221
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik is voor de wat grotere katten zoals: De Noorse boskat, de Maine Coon of de Ragdoll. 

Kattenluik 4-way grote kat
Dit kattenluik is geschikt voor grote katten en heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen deuren of in muren. Dit kattenluik is voor de wat grotere katten zoals: De Noorse boskat, de Maine Coon of de Ragdoll.

Kattenluik in glas
Heb je een glazen deur of wil je het luik plaatsen in een raam? Dan hebben wij het volgende kattenluik:

Cat Mate 210
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Dit kattenluikje is speciaal ontworpen om te plaatsen in een glazen deur of raam. Is geschikt voor enkel of voor dubbel glas en verkrijgbaar in de kleur wit. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Elektromagnetische en microchip kattenluiken
Vaak vreemde katten in huis? Dan is het slim om te kiezen voor een elektromagnetische of microchip kattenluik.
Wij hebben de volgende kattenluiken voor je in de aanbieding:

Cat Mate 254
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren. Dit luik wordt geleverd inclusief 2 magneet hangers. Zodra deze hanger in de buurt komt van het luik zal het deurtje open gaan.

Cat Mate 359
Dit kattenluik heeft 5 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten, vrije doorgang of timerfunctie.
Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in deuren en in muren.

Cat Mate 355
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in enkel glas, dubbel glas en in dunne panelen. De kat krijgt toegang dankzij de unieke micro chip of de Cate Mate Elite I.D. Disc. In dit kattenluik kunnen maximaal 9 katten geprogrammeerd worden. Ook heeft dit kattenluik een timer die de toegang regelt. Het LED scherm toont de gewenste toegang en geeft aan wanneer de batterijen leeg zijn. Er zijn 4 AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

Cat Mate 360
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in enkel glas, dubbel glas en in dunne panelen. De kat krijgt toegang dankzij de unieke micro chip of de Cate Mate Elite I.D. Disc. In dit kattenluik kunnen maximaal 16 katten geprogrammeerd worden. Het LED scherm toont de gewenste toegang en geeft aan wanneer de batterijen leeg zijn. Er zijn 4 AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

Ook van plan om een kattenluik te kopen?

Weet je nu welk kattenluik geschikt is voor bij jou thuis en ben je van plan deze te gaan kopen? Wij bij Huisdierplezier hebben alle bovenstaande kattenluiken op voorraad. Als je voor 13:00 uur de bestelling plaatst wordt deze vanaf de volgende werkdag al bij je thuis afgeleverd! We hebben verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard en achteraf betalen.

Op zoek naar nog meer kattenbenodigdheden van A kwaliteit? Bekijk ook ons assortiment kattenmandenkattensnackskrabpalenkattenbakken en nog veel meer!

Heb je nog vragen over een bepaald artikel, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.