• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenluik Onderdelen

Kattenluik onderdelen

Je hebt een hele jaren geleden een kattenluik gekocht bij ons en nu is er helaas wat stuk gegaan. Soms is er dan geen andere oplossing dan een nieuw kattenluik kopen. Gelukkig zijn er ook onderdelen die makkelijk te vervangen zijn! Denk hierbij aan onderdelen zoals een tunnel of het klepje van het kattenluik. Ook is het natuurlijk mogelijk dat de kat de magneethanger of de electronische ID hanger is kwijtgeraakt. Ook deze onderdelen zijn gewoon los te bestellen bij Huisdierplezier!

Kat, Katachtige, Hoofd, Dieren, Huisdier, Observatie

Kattenluik onderdelen kopen bij Huisdierplezier

Heb je de onderdelen gevonden die jij nodig hebt voor jouw kattenluik of voor jouw kat? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze vandaag nog verzonden worden zodat je alles snel weer compleet kunt maken. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog wat vragen hebt over een onderdeel van een kattenluik dan kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Wil je toch liever wat anders dan kattenluik onderdelen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een geheel nieuw kattenluik! Bij Huisdierplezier hebben we nog veel meer katten benodigdheden. Wil jij ook goede kattenbakvulling, leuke kattenspeeltjes of heerlijke kattensnacks? Dan is dat allemaal mogelijk!

Menu