• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Flamingo Kattenluik

Flamingo Kattenluik

In ons assortiment vind je ook alle kattenluiken van Flamingo. Deze kattenluiken zijn heel erg te vergelijken met de kattenluiken van Cat Mate, alleen hebben een zachter prijsje. Ook de Flamingo kattenluiken zijn er in verschillende kleuren, verschillende groottes en hebben verschillende mogelijkheden. Zo shop je eenvoudig een kattenluik van flamingo met verschillende opties, kleuren én groottes. Zo vind je ook eenvoudig een extra groot kattenluik voor jouw grote kat. Hieronder bekijken we de mogelijkheden in onze kattenwinkel.

Kat, Vrouw, Tuin, Dierlijke, Zoogdier, Huisdier

Flamingo kattenluik 2-way
Het Flamingo kattenluik 2-way is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Dit kattenluikje heeft 2 standen: vrije doorgang of geheel gesloten. Het Flamingo kattenluik 2-way is te plaatsen in deuren van alle diktes.

Flamingo kattenluik 4-way
Het Flamingo kattenluik 4-way is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Dit kattenluikje heeft 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, vrije doorgang of geheel gesloten. Het Flamingo kattenluik 4-way is te plaatsen in deuren van alle diktes.

Flamingo kattenluik 4-way muur
Het Flamingo kattenluik 4-way muur is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Dit kattenluikje heeft 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, vrije doorgang of geheel gesloten. Het Flamingo kattenluik 4-way muur heeft een tunnel waardoor je deze kunt plaatsen in dikke holle muren en deuren.

Flamingo kattenluik 4-way grote kat
Het Flamingo kattenluik 4-way grote kat is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. De naam zegt het al, dit kattenluik is geschikt voor grote katten! Het kattenluikje heeft 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, vrije doorgang of geheel gesloten. Het Flamingo kattenluik 4-way grote kat heeft een tunnel waardoor je deze kunt plaatsen in dikke holle muren en deuren.

Kattenluik 2-Way Wit  Kattenluik 4-Way Bruin - Muur

Een Flamingo kattenluik kopen bij Huisdierplezier

Als je het juiste Flamingo kattenluik hebt gevonden kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kun je snel aan de slag met het kattenluikje! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt over een bepaald Flamingo kattenluik dat je gezien hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien!

Huisdierplezier biedt méér voor jouw kat!

Wil je liever wat anders dan een Flamingo kattenluik? Dan zijn er bij Huisdierplezier nog veel meer kattenluiken verkrijgbaar! Natuurlijk verkopen wij ook heel veel andere katten benodigdheden zoals leuke kattenspeeltjes, katten artikelen voor onderweg of mooie kattenbakken en fijne kattenbakvulling! Naast een mooi assortiment voor de kat schrijven wij ook regelmatig leuke en leerzame blogs over huisdieren waaronder de kattenblogs. Wil jij meer weten over katten of vind je het gewoon leuk jouw kennis op te doen met leerzame artikelen? Bekijk dan een van de kattenblogs zoals; 

Blog : Hoe verzorg je een kat?
Blog:  De beste kattenbakvulling
Blog:  Het nut van een krabpaal
Blog:  Bekende en populaire kattenrassen
Blog:  Leuke kattennamen op een rij 

Menu