• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Cat Mate Kattenluik

Cat Mate kattenluik

Gaat jouw kat ook veel te vaak hard zitten miauwen bij deur omdat hij of zij graag naar buiten wil en heb jij geen zin om iedere keer maar weer die deur open te moeten doen? Dan is een Cat Mate kattenluik een goede oplossing! Het is belangrijk om te weten waar je het Cat Mate kattenluik in wil gaan plaatsen. Is dat in een dikke of dunne deur of in een muur? Of wil je liever het Cat Mate kattenluik in glas plaatsen? Het is allemaal mogelijk!

Kat, Herfst, Gebladerte, Najaar Goud

Welke soorten Cat Mate kattenluiken zijn er?

Binnen onze kattenwinkel vind je verschillende merken kattenluiken voor zowel kittens, volwassen katten én extra grote katten. Een van de veel verkochte kattenluiken zijn de kattenluikjes van Catmate. Dit merk staat voor kwaliteit en heeft een mooie prijs / kwaliteit verhouding. Er zijn verschillende soorten Cat Mate kattenluiken verkrijgbaar. Welke kattendeur kun je waarin plaatsen en wat zijn de extra mogelijkheden? Je leest het hieronder:

Standaard kattenluik
Catmate heeft een aantal standaard kattenluiken, onder een standaard kattenluik verstaan wij de Cat Mate kattenluiken 304, 309, 324, 325 en 221. Deze kattenluiken zijn handmatig te bedienen en beschikken over verschillende opties:

Catmate Kattendeur 304 Met Tweewegsluiting - Wit 20 Cm

Het Cat Mate kattenluik 304 is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt voor dunne deuren en panelen tot 13 mm. Het Cat Mate kattenluik 304 is handmatig te bedienen en heeft een 2-standensluiting

Catmate Kattenluik 309 Bruin

Het Cat Mate kattenluik 309 is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt  voor dunne deuren en panelen tot 13 mm. Het Cat Mate kattenluik 309 is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Catmate Kattenluik 234 Wit

Het Cat Mate kattenluik 324 is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt voor dikke deuren en muren tot 50 mm. Het Cat Mate kattenluik 324 is te verlengen met tunnels, is handmatig te bedienen en heeft een 2-standensluiting.

Catmate Kattenluik 4 Standen - Bruin - 192X200 Mm

Het Cat Mate kattenluik 325 is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt voor dikke deuren en muren tot 50 mm. Het Cat Mate kattenluik 325 is te verlengen met tunnels, is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Catmate Kattenluik grote kat 221 Wit

Het Cat Mate kattenluik 221 is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt voor dikke deuren en muren tot 50 mm. Het Cat Mate kattenluik is speciaal geschikt voor grote katten tot 10 kg. Ook is het Cat Mate kattenluik 221 handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Catmate Kattenluik Rond Met Vierwegsluiting - Wit

Kattenluik in glas
Het Cat Mate kattenluik in glas 210 is geschikt om te plaatsen in enkel- of in dubbel glas tot 32 mm diepte. Dit kattenluik is geschikt voor katten tot ongeveer 7 kg. Het Cat Mate kattenluik 210 is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Catmate Kattenluik 254

Kattenluik magneet
Het Cat Mate kattenluik 254 is verkrijgbaar in de kleur wit en kan in deuren en muren geplaatst worden tot 60 mm. Het Cat Mate kattenluik 254 is een elektromagnetisch kattenluik en werkt doormiddel van halsbandmagneten. Het Cat Mate kattenluik 254 is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Catmate Kattenluik Microchip 360

Kattenluik chip
Het Cat Mate kattenluik 360 is een kattenluik dat werkt met een microchip, er kunnen wel tot 30 katten in geregistreerd worden. Het Cat Mate kattenluik 360 kan geplaatst worden in deuren en muren tot 50 mm en is geschikt voor katten tot ongeveer 7 kg. Het Cat Mate kattenluik 360 is handmatig te bedienen en heeft een 4-standensluiting.

Een Cat Mate kattenluik kopen bij Huisdierplezier

Heb je het juiste Cat Mate kattenluik gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Huisdierplezier. Als je de bestelling plaatst op een werkdag voor 13:00 uur zal deze dezelfde dag nog verzonden worden. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal en Achteraf betalen via Afterpay of Klarna. Als je eerst nog vragen hebt kun je deze stellen via de chat op de website, via e-mail of via de telefoon. De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en vrijdag en zullen er alles aan doen om jou van de juiste informatie te voorzien.

Huisdierplezier biedt méér voor jouw kat!

Natuurlijk zijn er nog veel meer kattenluiken verkrijgbaar. Neem goed de tijd om het juiste kattenluik uit te zoeken! Ook hebben wij bij Huisdierplezier nog veel meer katten benodigdheden. Denk hierbij aan warme kattenmandjes, lekkere kattensnacks en goede kattenbakvulling! Naast een leuk assortiment in onze kattenwinkel vind je op onze website ook regelmatig leuke en leerzame blogs over katten, bekijk hieronder een blog:

Hoe verzorg je een kat?
Wat is de beste kattenbakvulling?
Het nut van krabpalen
Populaire kattenrassen

Menu