• A-kwaliteit
  • Meer dan 20.000 producten
  • Achteraf betalen mogelijk
Menu

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden! Let op, voor grote artikelen zoals draad/kennelpanelen en dierenrennen geldt een andere levertijd

Kattenluik

Kattenluik kopen voor jouw kat?

Door gebruik te maken van een kattenluik kan een kat zelf bepalen wanneer hij of zij naar buiten of naar binnen wil. Zo hoef je zelf niet continu de deur open te maken als de kat voor de deur staat te mauwen, super handig toch?! Voor dat je een kattenluikje gaat aanschaffen is het belangrijk dat je eerst kijkt waar je deze wil gaan plaatsen. Ben je op zoek naar een groot kattenluik voor een maine coon, een kattenluik met chip, kattenluik deur of een kattenluik voor in de muur? En hoe dik is de muur of deur? Wil je gewoon een standaard kattenluik met 2 of 4 afsluitmogelijkheden, heb je liever een elektromagnetisch luikje, een kattenluik met een timer of een kattenluik dat werkt op de microchip van de kat? Ook op het gebied van kleur zijn er meerdere mogelijkheden. Zo bestaat ons assortiment uit zwarte kattenluiken maar ook een kattenluik wit of kattenluik bruin behoort tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk te kiezen voor een rond kattenluik!  Het is allemaal mogelijk! Bekijk snel de mogelijkheden en de verschillende uitvoeringen in ons assortiment kattenluiken. 

Kattenluik, Kat, Kijk Door, Kijk In Het

Een kattenluik in verschillende uitvoeringen

Er zijn veel verschillende soorten kattenluiken. Hier gaan we ze even allemaal op een rijtje zetten. De standaard kattenluiken in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden vaak gekozen om toegang te verschaffen aan jouw kat. Binnen ons assortiment kattenluiken zijn onderstaande varianten makkelijk in gebruik, eenvoudig te installeren en ideaal in gebruik. Bekijk de onderliggen categorien Catemate kattenluik, Flamingo kattenluik, Kattenluik mageneet, Kattenluik met chip, Kattenluik in glas of zie hieronder de mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een specifieke kattenluik voor deuren, kattenluik voor muren én zelfs kattenluik voor glas is mogelijk.

Catmate Kattendeur 304 Met Tweewegsluiting - Wit 20 Cm

Cat Mate 304 of kattenluik 2-way
Dit kattenluik heeft 2 afsluitmogelijkheden: geheel open of gesloten. Het kattenluikje is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik voor deuren is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Kattenluik 4-way Wit

Cat Mate 309 of kattenluik 4-way
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik voor deuren is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Catmate Kattenluik 234 Wit

Cat Mate 234
Dit kattenluik heeft 2 afsluitmogelijkheden: geheel open of gesloten. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren of in muren. Dit kattenluik voor muren én deuren is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Catmate Kattenluik 4 Standen - Bruin - 192X200 Mm

Cat Mate 235 of kattenluik 4-way muur
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren of in muren. Dit kattenluik voor muur óf deur is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Catmate Kattenluik grote kat 221 Wit

Cat Mate 221
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in dunne panelen. Dit kattenluik voor deuren is voor de wat grotere katten zoals: De Noorse boskat, de Maine Coon of de Ragdoll.

 Kattenluik 4-Way Bruin - Muur

Kattenluik 4-way grote kat
Dit kattenluik is geschikt voor grote katten en heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen deuren of in muren. Dit kattenluik voor muren óf deuren is voor de wat grotere katten zoals: De Noorse boskat, de Maine Coon of de Ragdoll.

Kattenluik in glas

Heb je een glazen deur of wil je het luik plaatsen in een raam? Dit vraagt om een ander kattenluik dan de luiken welke in deuren en muren geplaatst worden. Voor een kattenluik te plaatsen in een glazen deur of wand raden wij onderstaande kattenluik aan:

Catmate Kattenluik Rond Met Vierwegsluiting - Wit

Cat Mate 210
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Dit kattenluikje is speciaal ontworpen om te plaatsen in een glazen deur of raam. Is geschikt voor enkel of voor dubbel glas en verkrijgbaar in de kleur wit. Dit kattenluik is voor de kleine katten en katten met een normale grootte zoals: De Britse korthaar, de Siamees of de Pers.

Elektromagnetische en microchip kattenluiken

Vaak vreemde katten in huis? Dan is het slim om te kiezen voor een elektromagnetische of microchip kattenluik. Deze kattenluiken zijn verkrijgbaar in meerdere varianten maar zorgen er alle voor dat enkel jouw kat toegang heeft tot de woning. Ideaal wanneer er veel vreemde katten rondom je huis lopen. Wij hebben de volgende kattenluiken met beveiliging voor je in de aanbieding:

Catmate Kattenluik 254

Cat Mate 254
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en is geschikt om te plaatsen in deuren. Dit luik wordt geleverd inclusief 2 magneet hangers. Zodra deze hanger in de buurt komt van het luik zal het deurtje open gaan.

Catmate kattenluik 358

Cat Mate 359
Dit kattenluik heeft 5 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten, vrije doorgang of timerfunctie.
Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in deuren en in muren.

Catmate Kattenluik Elite Microchip 355

Cat Mate 355
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in enkel glas, dubbel glas en in dunne panelen. De kat krijgt toegang dankzij de unieke micro chip of de Cate Mate Elite I.D. Disc. In dit kattenluik kunnen maximaal 9 katten geprogrammeerd worden. Ook heeft dit kattenluik een timer die de toegang regelt. Het LED scherm toont de gewenste toegang en geeft aan wanneer de batterijen leeg zijn. Er zijn 4 AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

Catmate Kattenluik Microchip 360

Cat Mate 360
Dit kattenluik heeft 4 afsluitmogelijkheden: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en een vrije doorgang. Het luik is verkrijgbaar in de kleur wit en is geschikt om te plaatsen in enkel glas, dubbel glas en in dunne panelen. De kat krijgt toegang dankzij de unieke micro chip of de Cate Mate Elite I.D. Disc. In dit kattenluik kunnen maximaal 16 katten geprogrammeerd worden. Het LED scherm toont de gewenste toegang en geeft aan wanneer de batterijen leeg zijn. Er zijn 4 AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

Een kattenluik voor deur kopen?

Ben je op zoek naar een kattenluik wat gemonteerd kan worden in een deur? Verschillende kattendeuren uit ons assortiment zijn te gebruiken voor montage is dunne deurpanelen. Ben je op zoek naar een kattenluik om twee ruimtes te verbinden dan kun je hierbij gebruik maken van een katten tunnel van cate mate welke de diepte van het kattenluik kan verbreden. Enkel voorbeelden van een kattenluik voor deur zijn: De catmate 304, cat mate 309 of de 221 voor grotere kattenrassen. Een kattenluik voor deuren zijn voorzien van een tochtstrip waardoor je geen hinder ervaart van het kattenluik in de deur.

Een kattenluik voor muur kopen?

Wil jij jouw kattenluik gebruiken om een doorgang te maken in een muur? Dan dien je te kiezen voor een kattenluik voor muren, zoals de type's: Catmate 234, Cat Mate 235 of het Flamingo Kattenluik 4-way voor grote kattenrassen. Voor de type's 234 en 235 van Cat mate zijn ook kattentunnels verkrijgbaar waarmee je de doorgang kan verdiepen door middel van het plaatsen van een extra tussenstuk. Deze kattenluiken voor muren zijn ideaal voor kleinere  en middelgrote rassen.

Ook van plan om een kattenluik te kopen?

Weet je nu welk kattenluik geschikt is voor bij jou thuis en ben je van plan deze te gaan kopen? Bekijk dan ook eens onze kattenluik onderdelen. Wij bij Huisdierplezier hebben alle bovenstaande kattenluiken op voorraad. Als je voor 13:00 uur de bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog naar je verzonden! We hebben verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL, Creditkaart en achteraf betalen. Of het nu gaat over een extra groot kattenluik, een kattenluik in passende kleur bij jouw deuren of een kattenluik met chip, bij Huisdierplezier adviseren wij je graag bij het maken van de juiste Keuze. Heb je vragen over het kopen van een kattenluik? Neem dan gerust contact met ons op.

Huisdierplezier biedt meer voor jouw kat!

Op zoek naar nog meer kattenbenodigdheden van A kwaliteit? Bekijk ook ons assortiment kattenmanden, kattensnacks, krabpalen, kattenbakken en nog veel meer! Heb je nog vragen over een bepaald artikel, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Lees ook eens een van onze leuke kattenblogs, waar je meer leest over verschillende kattenrassen, leuke kattennamen en informatie over de beste producten voor jouw kat:

Blog : Hoe verzorg je een kat?
Blog:  De beste kattenbakvulling
Blog:  Het nut van een krabpaal
Blog:  Bekende en populaire kattenrassen
Blog:  Leuke kattennamen op een rij

Menu